Miniszoknya & fekete combfix & magas sarkú? Felvennéd bulizni vagy ribancos?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 14:41
1/30 anonim válasza:
Aki bulizni jár, az ribanc, szóval mindegy.
2/30 anonim válasza:
Igen, ribancos, ilyet a prostikon szoktam látni útszélen. De ha jól érzed magad benne, vedd fel. Nem vagyunk egyformák.
3/30 Draug válasza:
Ha azt akarod hangsúlyozni, hogy minden vágyad, hogy ma este partiba vágjanak, akkor tökéletes... -.-
4/30 anonim válasza:
Jó, de szerintem ne combfixszel vedd fel, hanem pl. nylon harisnyával. Én így már felvenném.
5/30 anonim válasza:
"Aki bulizni jár, az ribanc, szóval mindegy."
Úristen :D Ezen szakadtam! Ez vajon egy anyuka kedvence bu.zi beszólása volt, vagy egy életunt vénlányé? :D
6/30 anonim válasza:
Ja, de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha jó alakod van, akkor jó, csak ne combfix-szel, és ne is nylon harisnyával, hanem valami szép harisnyával vedd fel!
7/30 anonim válasza:
Miniszoknya & fekete combfix & magas sarkú? ha semmi más nem lesz rajtad csak ez, akkor igen frankó lesz, egyáltalán nem lesz kurv@'s sem, teljesen természetes
9/30 anonim válasza:
nagyon ribancos. magassarkú oké, miniszoknya is oké, de a kettő együtt már ribancos, nem kicsit... és akkor még a combfix. bár, ha az a célod, hogy reggel egy pasi ágyában ébredj, akkor tökéletes
10/30 anonim válasza:
"Úristen :D Ezen szakadtam! Ez vajon egy anyuka kedvence bu.zi beszólása volt, vagy egy életunt vénlányé? :D"
Egyik se, mi haverokkal nem részegen töltjük az időt és közben nem a cigányoknak való tüctüct hallgatunk, hanem mi élünk...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!