Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miniszoknya & fekete combfix...

Miniszoknya & fekete combfix & magas sarkú? Felvennéd bulizni vagy ribancos?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 14:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
hülye kis csitri. inkább tanulnál ahelyett hogy kurv@skodsz
2011. aug. 8. 15:15
 22/30 anonim ***** válasza:
43%
Gratulálok, benned aztán van értelem. Ócska ribanc!:)
2011. aug. 8. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
72%

Én csak azt nem értem, hogy a miniszoknya + magassarkú mitől lenne ribancos? A miniszoknya KÍVÁNJA a magassarkút. Van olyan szoknya és van olyan magassarkú, ami önmagában ribancos. De ez független az összeállítástól.

A combfix csak akkor gáz, ha kilóg a teteje. Egyébként lényegtelen, hogy az vagy harisnya.

2011. aug. 8. 16:47
 24/30 harisnyababee ***** válasza:
57%
Jaja, ha nem látszik a csipke része, akkor egyáltalán nem ribancos, akár harisnya is lehetne. Ha ki van a csipke része, az már úgy húzós.
2011. aug. 8. 16:51
 25/30 anonim ***** válasza:
28%
Mitől ribancos? A combfix nem arra való, hogy mutogassák, diszkrét, ha nem látszik ki a csipkéje pont olyan, mint a harisnyanadrág. Ráadásul nem egy cigányos-giccses neccről van szó, csupán egy sima fekete harisnya. A miniszoknya sem ribancos, ha nincs ki az ember p*csája belőle, egy ilyen ruhadarabhoz pedig alap a magassarkú (persze vannak ízlésficamos lányok, akik ne adj' isten tornacipőt vesznek hozzá... brrr). Ahogy elképzelem, cseppet sem ribancos összeállítás, de talán én vagyok a naiv.
2011. aug. 8. 17:27
 26/30 anonim ***** válasza:
45%
ha visszaolvasnátok, látnátok, hogy a kérdező ellenben ribancos szeretne lenni...
2011. aug. 8. 18:02
 27/30 anonim ***** válasza:
59%
szerintem nem gáz. én is igy szoktam lenni. szeretem ha megnéznek a férfiak, örülök neki. az önbizalmam nő. és sokkal szebbnek/ szexibbnek érzem magam tőle. ugyhogy én veled vagyok ;) :D
2011. aug. 8. 18:31
 28/30 anonim ***** válasza:
57%
Kitalálom, 13 vagy és már nem szűz
2011. aug. 8. 19:05
 29/30 anonim ***** válasza:
65%

Kitalálom, 13 vagy és már nem szűz

xDDD lol, ott a zöld kéz

2011. aug. 9. 14:46
 30/30 anonim válasza:
100%
álljatok már emberek! nézzetek már magatokba egy kicsit! mitől lenne alapból ri*ncos a combfix??? Gondolom nem fog kilátszódni a felső szegélye, akkor meg mi a bajotok vele?? Ennyi hülyét egy helyen én még nem láttam. Mellesleg meg megjegyzem, hogy a legtöbb fiú/férfi a r**bancok társaságát keresi, nem a normális lányokét, erről ennyit! Elmegyek egy discoba általában a mindenüket mutogató k*vákra buknak! és ne mondjátok, hogy ez nem így van!!!
2011. dec. 8. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!