Fiúk! Ti felvesztek pamut harisnyát hidegebb idöben, vagy most tavasszal? Lányok mit szóltok ha egy fiún pamut harisnya van?
Figyelt kérdés
(Ha igen milyen mintás meg szinű lehet? Pettyes,csíkos,kék,fehér,stb...?)2012. márc. 1. 20:07
2/14 anonim válasza:
Ha bulizni megyek nem,mert sose lehet tudni, de ha nincs semmi kilatasba akkor meg feher alsogatyat is felveszek:p
3/14 anonim válasza:
na de most kapcsolok, harisnya?! :p
4/14 anonim válasza:
Nekem többet ér az egészségem (vese, nemi szerv), mint az, hogy ki mit gondol. Általában suliban nem szoktam lehúzni a nadrágom, szóval senki sem tudja, hogy a farmerem alatt mi van. :)
17/F
5/14 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom szerint sok fiú hord köztük én is és helytadok az előző válaszírónak,de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2012. márc. 1. 23:22
6/14 anonim válasza:
Én nem hordok, inkább veszek vastag, bélelt nadrágot a hidegebb napokon.
26/F
7/14 anonim válasza:
Egyetértek abban, hogy az egészséged fontosabb, mint az, hogy ki mit gondol. Mert akkor majd megnézheted magad, ha jól felfázol, vagy megbetegszel csak azért, mert kigúnyoltak a harisnyád miatt, ezért nem vetted fel. Egyébként meg szerintem a harisnya aranyos. :)
8/14 anonim válasza:
én télen vastagabb farmert szoktam hordani
9/14 anonim válasza:
Szia, én is szoktam hordani általában a téli mínuszokban, szerintem nem nagy szám, de ne mutogasd, mert (szerintem) senkire nem tartozik, mi van a gatyád alatt... :) Hogy milyet? Általában sötét egyszínűt ajánlok, mert azok a sötét színek hasonlítanak a férfiak zokniviseletére. (Netalán ha túl rövid a nadrágod, és látszik mi van alatta. Örülök, hogy segíthettem :)
10/14 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha egy fiún harisnya van.Amúgy meg ők nem fáznak fel olyan könnyen, mint a lányok. Nem tudom, de nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!