Fiúk! Ti felvesztek pamut harisnyát hidegebb idöben, vagy most tavasszal? Lányok mit szóltok ha egy fiún pamut harisnya van?
Figyelt kérdés
(Ha igen milyen mintás meg szinű lehet? Pettyes,csíkos,kék,fehér,stb...?)2012. márc. 1. 20:07
11/14 anonim válasza:
"de ne mutogasd, mert (szerintem) senkire nem tartozik, mi van a gatyád alatt... :)"
Nekem mutogathatná valaki! Rám igazán tartozhatna, másra azért ne! Alig várom, hogy levetkőztessek egy balettos fiút! Szerintem szexi és a mínuszokban hasznos is. Különben sincs senkire ráírva, hogy figyelem emberek, harisnya van a nadrág alatt.
12/14 anonim válasza:
Naná,hogy felveszek télen harisnyát!Ha kell még kettőt is húzok,mert nem szeretnék csontig átfagyni!A bordás pamutharisnyára esküszöm,az tényleg megvéd a minuszoktól.Mindenkinek nagyon ajánlom!De más harit viccből se vennék fel!Tavasszal pedig rövidgatyával hordom a bicajozáshoz,fehéret,drappot,szürkét.
13/14 anonim válasza:
Igen!Szerintem egész kényelmes még középsuliba jártam mikor nagyon hideg télen majd megfagytam a buszon.Édesanyám mondta ,hogy miért nem veszek harisnyát.Ő vett nekem azt a pamut bordás női lábfejest.Akkor még nem gyártottak külön férfiharisnyát.Azóta kipróbáltam a nylont is de azt nem annyira szeretem öltöny nadrág alá veszem csak fel,mert az kevésbé feltünő.A jégeralsó meg borzalmasan kényelmetlen.
14/14 anonim válasza:
10es, miét, ha nem fáznak fel olyan könnyen, akkor nyugodtan fázzanak csak mínuszokban? farmert amúgy nem is szabadna hidegben hordani, ráfagy a lábadra. nyugodtan vegyen fel a fiú a gatya alá harisnyát, jégeralsót, akármit, ami hosszú, és meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!