Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti felvesztek pamut...

Fiúk! Ti felvesztek pamut harisnyát hidegebb idöben, vagy most tavasszal? Lányok mit szóltok ha egy fiún pamut harisnya van?

Figyelt kérdés
(Ha igen milyen mintás meg szinű lehet? Pettyes,csíkos,kék,fehér,stb...?)
2012. márc. 1. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"de ne mutogasd, mert (szerintem) senkire nem tartozik, mi van a gatyád alatt... :)"

Nekem mutogathatná valaki! Rám igazán tartozhatna, másra azért ne! Alig várom, hogy levetkőztessek egy balettos fiút! Szerintem szexi és a mínuszokban hasznos is. Különben sincs senkire ráírva, hogy figyelem emberek, harisnya van a nadrág alatt.

2012. ápr. 5. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Naná,hogy felveszek télen harisnyát!Ha kell még kettőt is húzok,mert nem szeretnék csontig átfagyni!A bordás pamutharisnyára esküszöm,az tényleg megvéd a minuszoktól.Mindenkinek nagyon ajánlom!De más harit viccből se vennék fel!Tavasszal pedig rövidgatyával hordom a bicajozáshoz,fehéret,drappot,szürkét.
2012. ápr. 7. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen!Szerintem egész kényelmes még középsuliba jártam mikor nagyon hideg télen majd megfagytam a buszon.Édesanyám mondta ,hogy miért nem veszek harisnyát.Ő vett nekem azt a pamut bordás női lábfejest.Akkor még nem gyártottak külön férfiharisnyát.Azóta kipróbáltam a nylont is de azt nem annyira szeretem öltöny nadrág alá veszem csak fel,mert az kevésbé feltünő.A jégeralsó meg borzalmasan kényelmetlen.
2012. ápr. 9. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
10es, miét, ha nem fáznak fel olyan könnyen, akkor nyugodtan fázzanak csak mínuszokban? farmert amúgy nem is szabadna hidegben hordani, ráfagy a lábadra. nyugodtan vegyen fel a fiú a gatya alá harisnyát, jégeralsót, akármit, ami hosszú, és meleg.
2012. jún. 10. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!