senki nem fogja megtudni, hogy az van rajtad, ha nem mondod... amúgy ha fázol, vegyél fel.
2010. dec. 13. 18:11
2/10 anonim válasza:
Szerintem sok nyomi cinkesnek tartja.
Amúgy nem az. Ha valaki mégis cikizne érte, küldd hozzám! Nekem is van. 28/F, biztonsági őr :D
(Horgászok, vadászok, meg az értelmesebbik urbán ember is hordja, csak "alsóruházatnak" hívja.)
2010. dec. 13. 19:04
3/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet!
A pasim is (21/F), ő is vesz fel harisnyát hogyha fázik. :)
2010. dec. 13. 19:27
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Ha fázol, inkább vedd fel!
2010. dec. 13. 21:49
5/10 anonim válasza:
télen, ha sokáig kint vagy hidegben, vagy síeléshez stb akkor nem, de azért ne híreszteld.. xD
2010. dec. 14. 10:12
6/10 anonim válasza:
Sztem kifejezetten tetszetős egy srácon a harisnya 21/L
2010. dec. 14. 12:12
7/10 anonim válasza:
nem gáz..de a jégeralsó is jó
2010. dec. 14. 18:38
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor veszek fel mert nagyon fázok!
2010. dec. 15. 17:48
9/10 harisnyababee válasza:
Nem cinkes egyáltalán. A jégeralsó sztem sokkal cinkesebb!!! Az én párom is hord harisnyát, de ő a pamutot nem, csak a nylont szereti. Vannak kifelyezetten olyan(vastagabb) harik, ami simán jó srácnak is! Már én is vettem neki jópárat, de azokat a harisnyákat is felveszi, amik az enyémek voltak, csak picit felszaladtak. Neki még az nadrág alá tökéletes! És ezeket viseli a legszívesebben, mert bejön neki, hogy az enyém volt, és mindig "magán érezhet".
Ne azzal foglalkozz, h ki tartja cinkesnek, egyszerűen csak érezd jól magad, ha hariban, akkor hariban! 23/L
2011. jan. 1. 11:15
10/10 anonim válasza:
Nem!Több mint 20éve hordok télen zokni helyett és semmi különleges nincs benne.Néha csíkos harisnyát is felveszek.A boltban még meg is kérdezték ,hogy nekem lesz-e.Egy barátomnál voltunk és a felesége mondta tetszik neki a zoknim ő is szeretne ilyet,mire a feleségem azt válaszolta,hogy harisnya és senki még csak meg sem lepődött.Szerintem el kellene fogadni ,hogy nem csak nők hordják!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!