Harisnya alá mindig hordtok bugyi?
Figyelt kérdés
Számomra eddig egyértelmű volt, hogy harisnya alá bugyi kell, de egy fórumban olvastam, hogy ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű. Ti hogy álltok a dologgal? Volt már ebből valami kellemetlen élményetek?2011. okt. 10. 10:05
1/26 anonim válasza:
Jesszus, miért ne vennék?
Ez egy kicsit undi...
2/26 anonim válasza:
Mindig hordok bugyit,ez alapvető higiéniai kérdés.
3/26 anonim válasza:
Még a fürdőruha alá is! :D
Na jó, csak vicceltem, de minden más ruha alá kell, persze.
6/26 anonim válasza:
Vannak olyan harisnyák, amik felül úgy néznek ki mintha bugyi lenne, de hogy egész nap nejlonba csomagoljam az alvázamat, na ne...:)
8/26 anonim válasza:
hát elég kényelmetlen lehet bugyi nélkül harisnyába lenni... nekem eszembe sem jutott még ,hogy van aki nem mindig hord , de hát kinek a pap, kinek a paplan
9/26 anonim válasza:
Legfeljebb az igénytelen emberek nem vesznek fel bugyit.
10/26 anonim válasza:
Mindig van rajtam, ez számomra nem is kérdés...
El sem tudnám képzelni anélkül. Főleg nejlonharisnyához, mert az tiszta műszál, de még pamuthoz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!