Harisnya alá mindig hordtok bugyi?
Figyelt kérdés
Számomra eddig egyértelmű volt, hogy harisnya alá bugyi kell, de egy fórumban olvastam, hogy ez nem mindenkinek ilyen egyértelmű. Ti hogy álltok a dologgal? Volt már ebből valami kellemetlen élményetek?2011. okt. 10. 10:05
11/26 anonim válasza:
áww, belegondolni is rossz, milyen érzés lehet bugyi nélkül harisnyában! És nem csak az, de mi van, ha valaki meglátja? Én egész nap rettegnék úgy! :S :D
12/26 anonim válasza:
én elsőben felejtettem el bugyit venni a harisnya alá és olyan kínosan éreztem magam meg még tesi is volt de nem vettem le a harisnyát én mindig hordok alá mert szerintem ez a normális
13/26 harisnyababee válasza:
Én nem mindig hordok alá. De csak olyat veszek fel bugyi nélkül, ami pamut lépésbetétes, és azt is csak úgy, h rakok be egy tisztasági betétet, amit egyébként is mindig használok, így tök mindegy, h bugyira ragasztom, vagy a harisnyára...
15/26 anonim válasza:
is..is
nyáron nem veszek fel bugyit, télen viszon igen harisnya alá
16/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: jól értelmezem, Te nyáron a szoknya alatt egy száll pinában járod a várost?
2011. okt. 13. 09:26
17/26 anonim válasza:
Hát nagy melegben én sem veszek fel mindig bugyit:)
Persze nem miniszoknyában, inkább félhosszúban vagyok olyankor
19/26 anonim válasza:
utolsó előtti : fúj,hogy bírod ki?
on : igen,én sem bírom elképzelni bugyi nélkül a mindennapokat.:D
20/26 anonim válasza:
sosem hordok bugyit! és csak olyan harisnyát veszek fel bugyi nélkül ami kivan vágva ott lenn és így kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!