Lányok, ti szeretitek, ha egy fiú titokzoknit hord?
Figyelt kérdés
Jobban tetszik nektek, ha egy fiú a rövidgatyához titokzoknit vesz fel? Jobban néz ki így a vádli? Fiúk, ti szeretitek a titokzoknit?2012. ápr. 21. 17:36
1/12 anonim válasza:
sokkal jobban néz ki, mint ami kilóg a boka felől:D
14/L
4/12 anonim válasza:
én nem szeretem, hanem elvárom...
ha már rövid szárú nadrágot vesz, ne legyen már rajta vádliig érő zokni...
ez kb olyan, mint amikor a lányok szandált vesznek fel zoknival...
5/12 anonim válasza:
Én szeretem a titokzoknit és hordom is.
Viszont sokszor a magas szárú előnyben van.
Természetesen az igényes férfiak rövidnadrághoz titokzoknit vesznek..
6/12 anonim válasza:
nekem is tetszik, de pl ha túrázni mész, akkor egy bakancshoz azért ne titokzoknit vegyél, ahhoz még jól i néz ki a kicsit hosszabb:) 16/L
7/12 A kérdező kommentje:
És ahhoz mit szóltok, ha hosszú nadrághoz vesz titokzoknit? Nem egy srácon láttam
2012. ápr. 21. 18:11
8/12 anonim válasza:
Rövid nadrághoz mindenképen titokzoknit vegyen fel, szerintem nagyon igénytelen a rövid nadrág hosszú szárú zoknival. Hosszú gatyához mindegy, annyira az nem érdekel, amelyik neki kényelmesebb.
9/12 anonim válasza:
RÖvid nadrághoz, sztem alap a titokzokni. Ha meg hosszú nadrág van rajta, akkor nem látom és totál lesarom. De a legfontosabb, hogy ne legyen lyukas.
10/12 anonim válasza:
Én télen-nyáron titokzoknit hordok, már kb. két éve. Nekem ez kényelmes, sosem érdekelt, ki milyen zokniban látna szívesen..
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!