Lányok, ti szeretitek, ha egy fiú titokzoknit hord?
Elnézést, én férfi vagyok és pár éve, amikor először kezdtem látni olyat, hogy férfi titokzokni, nekem valahogy nagyon visszás hangulatot keltett. Nekem nem az igényességet, hanem a buzzis piperkőcséget, feminin hajlamot és kicsit olyan majomkodó megfelelni akarást juttat az eszembe. Asz persze szerintem is tré, amikor valaki felvesz egy bermudát, pont a térdéig ér, alatta kb 5cm marad szabadon, aztán egy kilométéres szárú zokniban gyönyörködhetünk. De mondjuk mivel a rövidgatya alapból szabadidős viselet, amihez sportcipő megy, oda pedig egy korrekt szárhosszú bokazokni teljesen jó. És akkor nem a görcsös trendiségre törekvés hangulatát adja, hanem a természetességét.
Ezen persze kérem senki ne sértődjön vagy netán engem szídjon, én elfogadom más véleményét, ez pedig az én véleményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!