Ti szeretitek a félvállas felsőket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csupán kíváncsiságból kérdezem. Szeretitek? ha igen, miért? ha nem, akor miért nem? Hosszú, vagy rövidujjú? Milyen színűket hordtok és mintásakat, vagy simákat? Illetve mivel veszitek fel?
Előre is köszi a válaszokat!
2012. ápr. 28. 10:55
1/5 anonim válasza:
Én szeretem őket, múltkor ilyenekre vadásztam, és végignéztem az Aréna Plázát, de egy normálisat se találtam. :( Aki tudja hol lehetne szépeket venni viszonylag normál áron, írhatna.. *.*
2/5 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, általában a rövid vagy háromnegyedes ujjúak tetszenek nagyon, és pánt nélküli láthatatlan melltartóval szoktam felvenni, irtó szexi. :)
3/5 anonim válasza:
Elsőnek üzenem, hogy nézz szét az Invázióban, viszonylag olcsón láttam ott szép félvállas felsőket. Én is szeretem őket, szerintem nagyon jól néz ki, pláne ha ilyen gyönyörű idő van, mint most.
5/5 anonim válasza:
imáádom őket:DD mind1 h hosszú ujjú vagy rövid,mintás vagy sima.van rózsaszín,zöld.sárga,fekete stb... ...imáádom <3 am Vateráról kaptam egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!