Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek errol a ruhárol? Kérek mindenkit irjon választ! A ruha már megvan! Jol is áll, valamiert mégis ugy erzem, hogy nem vagyok biztos a dontesemben!
Es nem kell mondanom h eletem legfontosabb napja lesz, azt akarom h minden tokeletes legyen
Nekem egyébként tetszik, az alja nagyon szép, a felső viszont a kis melleimre nem lenne jó. De egyébként tényleg túl kihívó. Maradni fog a ruha, vagy most már végképp nem tudod? :) Megmutatom, milyen lesz az enyém, július 26-án :)
Hogy mondjunk véleményt, úgy, hogy azt sem tudjuk hogy nézel ki? Ha neked tetszik és ez álmaid ruhája, akkor vedd fel. Én nem adnék idegen emberek véleményére, inkább azt fogadd meg, amit a körülötted lévő emberek mondanak (család, barátok). De miért nem vagy biztos a döntésedben?
Amúgy nekem sem tetszik a ruha, mert a felső része tényleg picit közönséges, a szoknya pedig nagyon giccses, de amúgy sem én fogom hordani, hanem Te. Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad benne. :) Remélem nem sértődsz meg, amit a ruháról írtam. Sok boldogságot! :)
Hogyha jó alakod van hozzá, biztos szép leszel. Viszont ezt a ruhát közelről is látni kéne, hogy lehet hogy 30 dollár? 30 dollár volt??? Nem elírás és 3000? Ha egy farmert meglátok 30 dollárért is nagyon meg kell néznem hogy miért ilyen olcsó. Ez vagy valamilyen újrahasznosított ruha, vagy nejlonból van, nem igazán értem.
Csak azt akarom mondani, hogy ha 1500 dollár lenne, nyugodt szívvel leírnám hogy milyen szép, biztos minőségi, nem hordták még ronggyá, stb. De ha 30 dollár és ilyen kis kép van róla neten, hát én nem rendelném meg az biztos.
l22
Jaj bocsánat most látom hogy 190 dollár!
A véleményem ugyan az, ennyiért nem merném megrendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!