Ha egy ruha alá nem lehet melltartót felvenni, mert teljesen nyitott a háta, de mégis jobban mutatna melltartóban, akkor mit lehet tenni? Valami szilikonszerű mell alá feltapasztható dologra gondoltam. Ötletek?
Szia
Vegyél pánt nélküli melltartót de olyasmit ami passzol a ruha színéhez (Pl ne legyen olyan hogy a ruha sötétkék te meg felveszel hozzá egy pink melltartót) Szerintem még az is jó hogy egy sima melltartó átlátszó pánttal Te látod jónak hogy neked mi a jó a te döntésed.
Szia!
1. vagyok:):)
Ha linkelnél egy képet vagy ahhoz hasonlót lehet hogy tudok neked segíteni:):)
Szia! Van egy ilyen melltartó:
Ez kicsit furán néz ki így elsőre,de nincsen hátsó része,csak a bőrödre tapad rá a melltartó. Kényelmes és tényleg tart! (én próbáltam,nekem azért kell tartani őket)
Ha beírod gugliba,hogy szilikon melltartó,akkor kidob egy csomó képet.
Venni tudsz ilyet a vaterát vagy a józsefvárosi piacon.
Remélem segítettem:)
van olyan ami hatul szilikonbol van,bar az lehet nem a legkenyelmesebb,de letezik olyan is ami elol kapcsos es hatul pl.kisebb pantokbol all rajta valami kis diszites,noveremnek olyan van
fekete a melltarto hatul negy kisebb pantbol all es rajta van valami diszites
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!