Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 160 cm magas vagyok,58 kg,94-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pinky1981 kérdése:

160 cm magas vagyok,58 kg,94-es a mell, ill. csipőméretem, a hasam kicsit nagy. Milyen ruha illene hozzám?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Menj be egy esküvöi ruhaszalonba,és próbálj fel többfe´lét.Majd megtalálod a megfelelöt.
2010. ápr. 26. 14:06
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Véleményem az,ha a tükörbe belenézel,akkor mindent meglátsz.

Látatlanból buta kérdést tettél fel S

Hanna

2010. ápr. 26. 14:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnék képzelni egy elől-hátul V kivágású ruhát, ami a derekad felé karcsúsodik, de nem passzos a has miatt, így a szép dekoltázsra lehetne a figyelmet irányítani.
2010. ápr. 26. 14:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Menyasszonyi ruhára gondoltam ! Azoktól várok segítséget, akiknek hasonlóak a paramétereik, ti milyen ruhát vettetek, képet is küldjetek !
2010. ápr. 26. 14:16
 5/19 anonim válasza:
36%
Szia! így nehéz megítélni talán rakj fel a hasadról 1 képet .. úgy könnyebb .viszonyítani:)
2010. ápr. 26. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem hasonló alkatú lehet,mint te,ezt így tényleg nehéz megítélni,mert több alkat van (homokóra,alma,körte stb),mindegy.Neki mell alatt volt szűkítve,aztán egész a bokááig bő.Olyan Büszkeség és Balítéletes stílusban,mint a filmben is a nőké.Ennek az volt az előnye,hogy a dekoltázsa érvényesült,de a hasát takarta.Hófehér volt és a mell alatti szükítésnél volt a ruha díszítése,meg az ujjainál és a ruha lealján.
2010. ápr. 26. 14:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezek a fazonok, ott a leírás, szerinted te melyikbe esel bele?

Ezek alapján a paraméterek alapján nehéz téged elképzelni.

Meg ugye az semmindegy, hogy löttyedt a melled, a hasd is lóg, vagy helyesen nagy...

2010. ápr. 26. 16:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt is olvasgasd.

Ha valamelyik stimmel, küldünk képeket:)

2010. ápr. 26. 16:18
 9/19 anonim ***** válasza:
16%

Az ilyet nehéz megérteni.

Miért nem mozogtál,fogyóztál,tudtad,hogy esküvőd lesz,és úgy leadtál volna 5-6-7 kg-ot,mindjárt nem lennének ilyen gondjaid.

2010. ápr. 26. 16:39
 10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves emberek vagytok ! 15 hónapos gyermekem van ! a szülés óta 20 kg-ot már lefogytam. Aki nem tud értelmes választ adni, az kérem ne válaszoljon.
2010. ápr. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!