Mégis milyen ruha állhat nekem jól?
Szörnyen elcseszett alakom van, és már kiborít, hogy nincs olyan ruha ami normálisan állna rajtam.
Leginkább a "körte" alakuakra hasonlítok, annyi különbséggel, hogy a derekam után máris kiugró úszógumi van rajtam, majd a csípőm keskenyebb mint a hasam. Tehát szélességben tulajdonképp a hasamnál vagyok a legnagyobb Szörnyű, mert minden felső kidobja, ha meg olyat veszek ami mell alatt bővül még az is "fennakad" úgymond ezen a részen.
Nem is nagyon láttam még hasonló alakú csajokat esküszöm, de nagyon rossz, hogy az ilyen melegben még kimenni sincs kedvem az utcára, mert úgy érzem minden ruhámban egy terhes nőnek nézek ki :S
19/L
Szerintem fekete cicanadrág.. és mel alatt bővülő póló. De ha nagyon zavar hogy fenn akad.. esetleg vegyél alá valami hozzádsimuló pólot.. ami egy kicsit összenyom..és erre rá a mell alatt bővülősett.. és fogadd el magad így = )
Nem vagy egyedül !
Remélem segítettem valamennyit ! = )
Első: igen, lehet igazad van, hogy inkább alma, de igazándiból szerintem egyikkel sem lehet beazonosítani engem :D
Második: köszönöm szépen a tippet, ki fogom próbálni! :) Esetleg a felső dekoltázsára is ügyelek, mellben ugyanis szerencsés vagyok, és így sokszor el tudom terelni a figyelmet a problémás részekről :D
Elfogadni is megpróbálom magam, legtöbbször megy is, csak vannak időszakok mikor rámtörtnek a komplexusok..
Tippeket még szívesen fogadoK!:)
én is hasonló problémával küzdök, nekem is ilyesmi. már gondolkodtam, hogy veszek ilyen szorítós fehérneműt. csak nem tudom mennyire lehet meleg alatta...
azt hiszem a triumphnak van most ilyen kollekciója. de minimum horror árban van szerintem...
Szia sorstárs! :)
Én is gondolkodtam a szorítós fehérneműn, magabiztosabbnak érezném magam benne biztosan, de bizony az ára engem is elrémít (pedig nem néztem még, de tuti szép kis összeget elkérnek érte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!