Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem ízléstelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ízléstelenség, ha az ex is részt vesz az esküvői produkcióban?

Figyelt kérdés
A menyasszony egy korábbi párja, akitől gyereke is van is részt vett a vőlegény által előadott fogjuk rá hogy humoros zenés-táncos műsorában. Az exet úgymond félrelökte egy részletben. A menyasszony, násznép humorosan fogta fel, de szerintem igen ízléstelen volt. Később együtt is táncolt a menyasszony ex az este folyamán. Hangoztatják, hogy barátok, az új férjjel is állítólag, de azért ezt már kicsit túlzásnak tartom.

2013. okt. 21. 13:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

A gyereke apja, akár akarja, akár nem, már örökre része lesz az életének. Jóban vannak, miért fáj ez neked?

Nekem inkább az fura, minek minden alkalommal akkora hacacáré az esküvőhöz.

2013. okt. 21. 13:17
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy nem vagyok szerelmes valakibe, esetleg már nem is tetszik külsőre sem, és semmi pénzért nem kezdeném újra, nem mindig szűnik meg a szeretet és a tisztelet. Én egy pasiban nem csak a testét szeretem, hanem a személyiségét is, és ez nem múlik el. Főleg, ha a gyerekem apja. Szóval szerintem nem ízléstelen egy ilyen dolog, mint mondtad, csak te nem fogtad fel humorosan, de miért?
2013. okt. 21. 13:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívták, akkor nem. Különben meg ha közös gyerek is van, csak ott van a gyerek a szülő esküvőjén, meg annak az apja is, nem?? Ha gyerek van, nincs szakítás, csak örök kapcsolattartás.
2013. okt. 21. 13:19
 4/21 A kérdező kommentje:
Van különbség aközött hogy részt vesz az esküvőn és aközött, hogy a vőlegény által előadott produkcióban szerepel, illetve a menyasszonnyal táncolgat többször az est folyamán
2013. okt. 21. 13:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt csak EGYETLEN dolog, ami nincs rendben és az a TE HOZZÁÁLLÁSOD!
2013. okt. 21. 13:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
oké, te vagy jelenleg a párja, ugye? Vagy csak szeretnél az lenni?
2013. okt. 21. 13:28
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én az exemmel nagyon jobban vagyok pedig gyerek sincs, a barátnőid mindig szembesíti a dologgal aki nem tudja elfogadni azt dobja is. A férjem is két volt nőjével nagy barátságban maradt. Együtt bulizunk járnak a baráti társaságunkba ott voltak az esküvőnkön is, és mi is többször táncoltunk velük...nincs ebben semmi....egyébként sincs közöd hozzá.
2013. okt. 21. 13:29
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem szokványos, az tény. De szerintem ez a közös gyereknek a legjobb, ha a szülők, sőt még az új nevelőszülő is jóban van.
2013. okt. 21. 13:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
normális társaság, és úgy tűnik neked nem nagyon van köztük helyed
2013. okt. 21. 13:31
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele. Sőt, ez a legjobb. Nyilván a két férfi összebarátkozott, nincs féltékenység. Ez a közös gyerek miatt így a legjobb.

Ha te az "ex" új barátnője vagy, akkor próbálj te is beilleszkedni ebbe a baráti körbe. Ha nem sikerül, nagy valószínűséggel nem lesz tartós a kapcsolatotok.

2013. okt. 21. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!