Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ízléstelenség, ha az ex is részt vesz az esküvői produkcióban?
Figyelt kérdés
A menyasszony egy korábbi párja, akitől gyereke is van is részt vett a vőlegény által előadott fogjuk rá hogy humoros zenés-táncos műsorában. Az exet úgymond félrelökte egy részletben. A menyasszony, násznép humorosan fogta fel, de szerintem igen ízléstelen volt. Később együtt is táncolt a menyasszony ex az este folyamán. Hangoztatják, hogy barátok, az új férjjel is állítólag, de azért ezt már kicsit túlzásnak tartom.2013. okt. 21. 13:09
1/21 anonim válasza:
A gyereke apja, akár akarja, akár nem, már örökre része lesz az életének. Jóban vannak, miért fáj ez neked?
Nekem inkább az fura, minek minden alkalommal akkora hacacáré az esküvőhöz.
2/21 anonim válasza:
Attól még, hogy nem vagyok szerelmes valakibe, esetleg már nem is tetszik külsőre sem, és semmi pénzért nem kezdeném újra, nem mindig szűnik meg a szeretet és a tisztelet. Én egy pasiban nem csak a testét szeretem, hanem a személyiségét is, és ez nem múlik el. Főleg, ha a gyerekem apja. Szóval szerintem nem ízléstelen egy ilyen dolog, mint mondtad, csak te nem fogtad fel humorosan, de miért?
3/21 anonim válasza:
Ha meghívták, akkor nem. Különben meg ha közös gyerek is van, csak ott van a gyerek a szülő esküvőjén, meg annak az apja is, nem?? Ha gyerek van, nincs szakítás, csak örök kapcsolattartás.
4/21 A kérdező kommentje:
Van különbség aközött hogy részt vesz az esküvőn és aközött, hogy a vőlegény által előadott produkcióban szerepel, illetve a menyasszonnyal táncolgat többször az est folyamán
2013. okt. 21. 13:22
5/21 anonim válasza:
Szerintem itt csak EGYETLEN dolog, ami nincs rendben és az a TE HOZZÁÁLLÁSOD!
6/21 anonim válasza:
oké, te vagy jelenleg a párja, ugye? Vagy csak szeretnél az lenni?
7/21 anonim válasza:
Én az exemmel nagyon jobban vagyok pedig gyerek sincs, a barátnőid mindig szembesíti a dologgal aki nem tudja elfogadni azt dobja is. A férjem is két volt nőjével nagy barátságban maradt. Együtt bulizunk járnak a baráti társaságunkba ott voltak az esküvőnkön is, és mi is többször táncoltunk velük...nincs ebben semmi....egyébként sincs közöd hozzá.
8/21 anonim válasza:
Nem szokványos, az tény. De szerintem ez a közös gyereknek a legjobb, ha a szülők, sőt még az új nevelőszülő is jóban van.
9/21 anonim válasza:
normális társaság, és úgy tűnik neked nem nagyon van köztük helyed
10/21 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele. Sőt, ez a legjobb. Nyilván a két férfi összebarátkozott, nincs féltékenység. Ez a közös gyerek miatt így a legjobb.
Ha te az "ex" új barátnője vagy, akkor próbálj te is beilleszkedni ebbe a baráti körbe. Ha nem sikerül, nagy valószínűséggel nem lesz tartós a kapcsolatotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!