Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ízléstelenség, ha az ex is részt vesz az
esküvői produkcióban?
11/21 A kérdező kommentje:
9es: haha...
Nem vagyok az új párja egyébként, én tuti nem hagytam volna, hogy az exével táncolgasson, de a barátnőjét nem zavarta. Ő is táncolgatott a vőlegénnyel is. Érdekes.
Csak feltettem egy kérdést, mert nekem nem tiszta ez a kép, de lehet tényleg nekem nincs humorom.
Én csak egyet nem értek. Ha az új férjet nem zavarja, ha az új barátnőt nem zavarja, tehát ha a négy ember közül egyet sem zavar, akkor téged miért?
2013. okt. 21. 13:39
13/21 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, csak nem tartom ízlésesnek, hogy valaki esküvői videóján ott díszelegjen az ex is. Eddig is érdekesnek tartottam a kapcsolatukat, közös karácsony stb., de még a gyerek miatt úgy gondoltam ez elfogadható. Viszont az esküvő szerintem túl intim, két emberről szól. A műsor maga sem tetszett amit a vőlegény produkált, nem hiszem hogy egy ilyen eseményt el kell baromkodni, még ha kedveskedni akart is a meglepetéssel a menyasszonynak. De így hogy az ex is benne volt szerintem már túl sok volt. De ez csak az én véleményem!
Ez lehet, hogy sokaknak furcsának tűnhet, de ha jó a viszony a menyasszonnyal is, a vőlegénnyel is, akkor semmi rossz nincs benne. Attól, hogy két ember közt egyszer volt valami, még nem biztos, hogy utána nem lehetnek baráti viszonyban. Egy barát meg miért ne vehetne részt az esküvői programban?
2013. okt. 21. 13:46
"Viszont az esküvő szerintem túl intim, két emberről szól."
Ezek szerint részt sem vehetnek rajta rokonok, barátok? Igen, vannak, akik annyira intim témaként kezelik az esküvőt, hogy csak ketten vesznek részt rajta, plusz két tanú, ők is csak azért, mert kötelező a törvényes házassághoz.
Mások viszont szeretnék ezt a pillanatot megosztani a hozzájuk közelállókkal és ott vannak a családtagok és a barátok is. Jelen helyzetben a menyasszony ex párja jó barátja a menyasszonynak is, a vőlegénynek is.
Meglehetősen ritka az ilyen, de sokkal jobb, mintha a harag, meg a féltékenykedés menne.
2013. okt. 21. 13:50
Lehet, hogy otthon négyesben nyomják, azért ekkora a megértés. Akárhogy is, semmi közöd hozzá. Ezt a félrelökős dolgot tényleg csak poénosan lehet felfogni, nyilván annak is szánták. Én se láttam még ilyet, biztos meglepődtem volna, de nem az én dolgom.
2013. okt. 21. 14:14
Egyet értek Veled, kérdező, szerintem nem kell túlzásba vinni az ilyesmit.
2013. okt. 21. 14:34
""Viszont az esküvő szerintem túl intim, két emberről szól."
Egy ESKÜVÖ többszáz vendéggel tényleg INTIM!!!!
Amire te gondolsz, az a nászéjszaka!!!
2013. okt. 21. 16:31
az ex biztos besegített éjszaka is! ő már bejáratta, jobban ismeri.
2013. okt. 21. 17:10
Nem, nem az. Sokkal rosszabb annál.
2013. okt. 21. 18:11
További kérdések: