Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » EZ a stílust tanúként elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ a stílust tanúként elfogadhatónak tartjátok? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

#ruha #stílus #esküvő tanú
2013. aug. 24. 20:09
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem részletesen végig, neked is ez tetszik a legjobban :)

[link]

2013. aug. 25. 21:02
 52/56 anonim ***** válasza:
13%
Ezzel a ruhával csak egy baj van: mindenki téged fog nézni, nem a menyasszonyt :D
2013. aug. 25. 21:03
 53/56 anonim ***** válasza:
54%

Én tuti ezt tenném :) Esküvői ruha, fehér, megszoktul, olyan, amilyen, biztos nagyon szép lesz. De ennek gyönyörű a színe, a szabása. És itt a vállrész is nagyon jó, nem az magunkra dobtunk féloldalasan egy lepedőt.

A felső rész srégen gyűrődése, nem tudom jobban megfogalmazni, is nagyon jó, és a szoknyarésznek is tökéletes az esése.

Az eredeti, első linkelt képeddel összevetve ég és föld a kettő!!!!!

2013. aug. 25. 21:06
 54/56 anonim ***** válasza:
68%
Viszont mivel Sherri Hill ruha, az ára is 200.000 körül van :D
2013. aug. 25. 21:54
 55/56 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem teljesen elfogadható, sőt. Csinos, ízléses, divatos, kellően elegáns. Max. akkor lógna ki, ha vmi milliárdos esküvőjére vagy hivatalos, vagy ha 40 év fölött vagy.
2013. aug. 26. 15:49
 56/56 anonim ***** válasza:

Szerintem lágyesésű anyagokból is lehet visszafogott ruhákat találni. A lazac színű tényleg szép, de jó varrónőt szerezz, ha ezt választod, mert nem tűnik könnyű darabnak, ne legyen bóvli hatása!

Az elején általad linkelt ruhák nekem is kicsit lepedő hatásúak, amin van egy lyuk a fejnek, meg deréktájt össze van kötve.

Szerintem ha csinos alkatod van, akkor legalább egy részét érdemes megmutatni belőle.

[link]

[link]

[link]

[link]

Én fiatalként nem kifejezetten vagyok a hosszú és mindent takaró ruha híve, viszont nekem pl. kifejezetten borzasztóan állnak a feles ruhák, amik elöl rövidek, hátul hosszúak.

Én megvárnám amíg a menyasszony megtalálja a ruháját, mert azért ilyen anyagból is lehet olyat találni, amivel simán túlöltözheted őt, az viszont nem szerencsés.

2013. szept. 8. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!