Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » EZ a stílust tanúként elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ a stílust tanúként elfogadhatónak tartjátok? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

#ruha #stílus #esküvő tanú
2013. aug. 24. 20:09
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
72%

AMúgy egy fél szóval nem mondtam, hogy annyira tetszik, sőt kiemeltem, hogy csak a boleró miatt linkelem.

A kérdésben nem volt róla szó. Persze polgári szerrtáson sem tiltja semmi, de akkor is, az egy hivatal, nem egy estély. Azonkívül télen hideg van, nyáron megy a légkondi.

2013. aug. 24. 21:59
 32/56 anonim ***** válasza:
67%
Az első ruha meg iszonyú Nincs az a tökéletes alakú nő, akiből ne csinálna formátlan zsákot.
2013. aug. 24. 22:00
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sorozat a tlc-n, ahol koszorúslányoknak, tanúknak választanak ruhát, a legmenőbb tervezők ruháit árusító szalonban, ezeket választották (kattintani kell az epizódokra és előjönnek a képek):

[link]

A tieid, kérdező, abszolút beillenek a sorba (kivétel a barna ruha, amit linkeltél)

2013. aug. 24. 22:01
 34/56 anonim ***** válasza:
71%
32: de pont hogy van. Magas, jó alakú nőkre tervezett ruha, akiknél nem kell külön hangsúlyozni bizonyos testrészeket, hogy kinézzenek valahogy. Magabiztos, jó adottságokkal rendelkező nőknek nincs tőle félnivalója. Magassarkúval mozgás közben szépen kirajzolja az anyagot. Ez inkább egy sejtető ruha, ahol a megmozdulásokkor látszanak igazán a viselője adottságai.
2013. aug. 24. 22:06
 35/56 A kérdező kommentje:

ez hogy tetszik,

[link]

2013. aug. 24. 22:53
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem kedvelem a félvállasat, de tetszik. zerintem elegáns, főleg, ha valaki tudja is viselni.:)
2013. aug. 24. 22:55
 37/56 anonim ***** válasza:
70%
Eddig ez a legjobb! Ne hallgass a nyanyákra, mehet a félvállas, nagyon csinos!
2013. aug. 24. 22:58
 38/56 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. aug. 24. 23:01
 39/56 anonim ***** válasza:
86%
Egy esküvőn AKÁRMIT vesz fel a tanú, nem fogja senki őt nézni, hanem a menyasszonyt, aki ugyanígy lehet akármilyen slampos, ő lesz a középpont. Ezt a hülyeséget meg el lehet felejteni, hogy túlöltözöd a menyasszonyt. Én teletetovált testtel, pánt nélküli ruhában voltam tanú pár hete (elegáns esküvőn, nem "hozzám hasonlóak" között), és még én sem voltam feltűnőbb a menyasszonynál, pedig minden voltam csak szolid nem. A barna kivételével bármelyik ruhád vedd fel nyugodtan, az itteni fanyalgók meg járjanak esküvőre zsákban, ahogy elnézem csak azt éreznék megfelelően visszafogottnak.
2013. aug. 25. 00:27
 40/56 anonim ***** válasza:
37%

Egyáltalán nem vagyok nyanya! :D

És prűd sem. LOL :)

Mert nem pakolok ki mindent más esküvőjén?

2013. aug. 25. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!