Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ a stílust tanúként elfogadhatónak tartjátok? Ha nem miért nem?
Szerintem nem rossz. :)
Akár a menyasszony véleményét is kikérheted.Ha szerinte rendben van,akkor vedd fel.
húú de rossz az a koszorús.. :)
ha linkeltek megköszönöm
Nekem mindegyik nagyon tetszik!
Én örülnék, ha ilyen csinos, jó ízléssel felöltözött tanúm lenne. :)
köszönöm
A menyaasszony még nem választott de elegáns,klasszikus ruha lesz..reményeim szerint hófehérben
Nem.
1: Slampos. Nyaraláson mászkálni rendben van, de tanúnak nem.
2: Esetleg elfogadható lenne, ha nem lenne kint a fél hátad és vállad.
3: Elvileg rendben van, de nekem nem tetszik.
4: Szintén nem. Miért öltözöl hableánynak?
A tanú a háttérben van, nem ő a főszereplő. Valami szolidan elegáns darabot keress! Vagy kiskosztüm.
Ne legyen szabadon a fél hátad, az a menyasszony reszortja, ha olyan a ruhája.
Az első és a 2. nagyon csinos, ízléses. A 3. is jó fazonra, de a sötétbarna szín kicsit lehangoló, ezért nem javasolnám.
A hát mutogatása egyesek szerint mióta illetlenség? Ráadásul annyi az egész, hogy félvállas a ruha, nem is az egész háta van kinn. A hát nem egy intim testrész, vagy 50 éve nem számít illetlenségnek kivágott hátú ruhát venni bárhová.
A 4. linkkel az a baj, hogy a modellképen is látszik, hogy a ruha átlátszó! Figyeld meg a vállrészt, és a melltartó is látható. A stílusa, fazonja, színe megfelelő lenne, de emiatt nem javasolnám, mert élőben még rosszabb is lehet a helyzet.
nemszeretnék kiskosztümöt nem az én stílusom és még az idősebbek sem lesznek abban ez biztos
Szerinted milyen a megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!