Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » EZ a stílust tanúként elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ a stílust tanúként elfogadhatónak tartjátok? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

#ruha #stílus #esküvő tanú
2013. aug. 24. 20:09
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

köszönöm láttam :)

igazából ezen a stíluson belül az a kihívás hogy ne legyen túl átlátszó puha az anyag

2013. aug. 24. 21:16
 22/56 A kérdező kommentje:

pl ez

[link]

2013. aug. 24. 21:18
 23/56 anonim ***** válasza:
46%

19: a váll mutogatása nem illetlenség normál körülmények között. Viszont templomban nem illik. Kivétel a menyasszony. Polgári esküvőn szintén nem illik, mert az meg hivatalos ceremónia. A lagzin semmi gond nincs vele.

SZóval egy sál, vagy kis boleró, akármi, jó lenne.

Nem írtad, hány éves vagy, de mivel elmúltál 18, nyugodtan felvehetsz kiskosztümöt egy ilyen eseményre. Persze nem kötelező.

És akkor mégis mire gondolok?

Pl. ilyesmire. A barna szín nem biztos, de most ezt találtam. A szertartáson viseled boleróval, a lagzin pedig leveheted: [link]

2013. aug. 24. 21:32
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
A 22 is jó.
2013. aug. 24. 21:33
 25/56 anonim ***** válasza:
94%
23- amit linkeltél, az nekem nagyon... hogy is mondjam... falusias. (vidéki vagyok még mielőtt)
2013. aug. 24. 21:35
 26/56 anonim ***** válasza:
72%

Én pedig pesti vagyok, és nekem nem az :D

De ízlések és pofonok. Nem konkrétumnak szántam, csak a bolerós megoldást vázoltam :)

2013. aug. 24. 21:37
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
régen én is pesti voltam (annak születtem), de a pesti szememnek is az... :)
2013. aug. 24. 21:38
 28/56 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok de nem akaorok valamilyen személytelen göncöt olyat keresek amiben én is benne vagyok..
2013. aug. 24. 21:49
 29/56 anonim ***** válasza:
74%

A 23-as kép inkább régimódi, olyan 10 évvel ezelőtti dizájn, akkor volt divat a taftot testreszabni, holott egy elálló, formatartó anyag, ami alapvetően nem erre való...a díszítés is elavult.

Tényleg olyan falusi lagzis...amivel nincs baj, de a kérdésben linkelt ruhák jóval megfelelőbbek a mai ízlésnek, és helytállóbbak egy előkelő alkalmon.

" 19: a váll mutogatása nem illetlenség normál körülmények között. Viszont templomban nem illik. Kivétel a menyasszony. Polgári esküvőn szintén nem illik, mert az meg hivatalos ceremónia. A lagzin semmi gond nincs vele. "

Egyrészt senki nem mondta, hogy lesz templomi szertartás, másrészt ha lesz is, nyilván venne bolerót a tanú, mivel a fedetlen váll sem illő, így minden ruhához kellene. A menyasszony sem kivétel egyébként ez alól, de manapság sok helyen elnézik. Én nem vagyok vallásos, de ezzel szerintem mindenki tisztában van.

Hivatalos alkalmakkor semmiféle szabály nincs arra, hogy nem lehet fedetlen háttal mutatkozni. A mellszabás és a ruha hossza az, amire oda kell figyelni, a váll/hát villantása viszont sikkes, nem pedig illetlen. Pont azért, mert egy alapvetően érdektelen testrész.

2013. aug. 24. 21:52
 30/56 anonim ***** válasza:
42%

Nos, véleményem szerint messze nem falusias, de inkább hanyagoljuk a témát, nem tetszhet minden mindenkinek.

A barna valóban nem szerencsés.

Ez?

[link]

[link]

2013. aug. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!