Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ a stílust tanúként elfogadhatónak tartjátok? Ha nem miért nem?
Nem néztem végig az összes hozzászólást, 4-5 kérdező által linkelt ruhát néztem meg, de számomra az összes olyan volt mintha a csajra rá lenne dobva egy lepedő. A változatosság csak annyi kb. hogy a lepedő más helyeken van megkötve.
Ezek maximum akkor jók, ha olyan alakod van amit nem akarsz mutogatni
Szia.
Nekem az elso ruha tul egyszeru.. strandruha feeling-je van szakomra.
A 2. tetszik :)
A 3. lehet, hogy a szine miatt ... nekem kisse oreges...!
A 4.re nem emlekszem mar xD
De az 5. vagys az utolso ja az a best!! :) csak mondjuk en mas szinben valasztanam. Pl egy korall vagy barack szinben.
mindenkit FEL pontoztam!
a linket nagyon köszönöm!
kicsit megijeszt hogy néhányan nem találjátok elég elegánsnak, hiszem akkor 100 emberből jósokan szintén ezt gondolják majd
valójában a stílust kell nézni amibe beletartozik az is hogy lágy esésű anyagokat használnak mint pl ez is [link]
ezek azonban erősen kiadják alakot szóval takargatásra nem alkalmasak
eddig legjobban az egyik válaszoló által linkelt tetszik. [link]
Mivel a mennyasszom is elsősorban a pasztelt kedveli eezért ilyen színből válsztok majd.
köszi :)
Ilyen csinos nem vagyok mint ez a modell ,de azért nem lesz rossz.csak 170 cm vagyok de a magassarkú ezt a kis hibát megoldja szerintem. csak azt nem tudom hogy ezekhez a ruhákhoz milyen stóla kendó stb való.Meg a szín a kérdés még de ez már a menyától függ teljes mértékben
illetve az is hogy Ő rábólint e a ruha stílusára
Na kedves kérdező, a kettő, amit utoljára linkeltél be, nagyon szépek.
A sötét kék is szép, de a lazac színűbe beleszerettem.
Imádom ezt a színt, és gyönyörű ez a ruha.
Ja, az egyik "nyanyának" titulált nem nyanya vagyok :)
Ezek szerint nem is vállal volt baj, csak nem tudtam rájönni mivel. Az összhatással. Értem én a lágy esésű anyagokat, én is szeretem őket, de van különbség az elegáns, és a bőrönd mélyéről előjött a nyaraláson verziók között.
A lazac színű nagyon tetszik. A kiegészítőkkel is, pedig nem szeretem a csicsást, de ide ennyi pont kell.
Viszont ez a ruha igazából csak az igazán vékony, magas alakon ennyire ilyen, kicsit teltebben sem mutathat azért rosszul :)
Ilyen nekem is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!