Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Férjhez mennétek 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.

Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.

2009. okt. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

"Van egy kis különbség az autó és a párod között. Az autó egy használati tárgy, eszköz, a tulajdonod, a párod viszont a társad kéne, hogy legyen (...)"

Aki ezt írta, nagyon igaza van! Már én is reagálni akartam az autós hasonlatra. Hogy csak gratulálni tudok annak, aki a leendő házastársát autóhoz hasonlítja. Mondjuk egy fokkal még jobb, mintha cipőhöz hasonlítaná. Azt is szokták ám mondani, hogy "cipőt sem vesz az ember anélkül, hogy felpróbálná".

De ha már a hasonlatoknál tartunk: és akik ezt vallják, azok vajon ingatlant is úgy vesznek, hogy "hmm, először ingyen lakom benne 1-2 évig, majd meglátom, tetszik-e nekem ez a ház, és ha igen, akkor ki is fizetem"??? Ne hasonlítsuk már a párunkat használati tárgyakhoz, ez annyira lealacsonyító.

És nem, nem vagyok egy szentfazék, mindenkinek a magánügye, hogy szűzen vagy nem szűzen házasodik. A kérdésre válaszolva: ha magamat nézem, 20 évesen nagyon éretlen személyiség voltam, tanultam még (mondjuk most is), azt hiszem, nem mentem volna férjhez. De nem a szüzesség miatt, hanem azért, mert én személy szerint éretlen voltam akkor.

De hozzátenném, van olyan lány (és biztos a barátnőd is az, ha így döntött), aki már érett erre 20 évesen, akkor meg miért is ne. Persze, a mai világban tényleg nem jellemző, de hát miért ne működhetne? Én sok boldogságot kívánok nekik így ismeretlenül is. :)

26/N

2011. jan. 30. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!