Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?
A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.
Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.
alapbol 20 évesen nem lennék szüz
nem mennék semmiképp férjhez 20 évesen
nem mennék férjhez szüzen sehányévesen
3 hetet se birok ki szex nélkül,nemhogy 3 évet
nem mennék hozzá olyan pasihoz,aki van annyira hülye,h "vár rám"...
22/L
Ha szeretem a páromat és ő is engem, akkor igen, férjhez mennék. Ha szereti, akkor mi a problémád? Nem ez a legfontosabb? Az anyagiakat majd szépen megteremtik. És olyan nincs, hogy szeretik egymást és nem jó a szex, mert ha szeretik egymást, akkor vágynak egymásra, ergo, a szex is menni fog. :-)
Irigykedsz a boldogságukra, vagy mi a problémád? Ja, és mi közöd hozzá? Ez az ő életük, nem a tiéd. Nem valami undorító mocsokságot akarnak elkövetni, hanem közös életet szeretnének. Milyen barát vagy te, hogy ilyen apróságok zavarnak?
Naná.Három éve megvannak tök jól.
Azt nem értem miért baj,hogy szűz.Ez legalább arra biztosíték,hogy a pasinak nemcsak "arra"kell,aztán 1-2 gyerek után,majd keres egyet,aki fiatalabb,nincs gyereke.
A pasik nagy része bizony csak az ágyig akar eljutni(nem az anyakönnyvezetőig,vagy papig,a szegény lányok meg bizonygatják,hogy nem a papír fontos.A fenét nem.Az is.)
Szerintem gratulálj a barátnődnek,hogy milyen szerencsés.
13.44:ha igazad van,akkor az összes idős házaspár válljon el,aki már nem sexel.
Azok is,akik távol élnek egymástól(mert apu mondjuk 2000 km-re dolgozik,és nem tud heti 2x hazaugrani kufircolni)
Aztán az a kispapa is tartson nyugodtan szeretőt,vagy esetleg lépjen le egy nővel,akinek a felesége veszélyeztetett terhes.
Ne is beszéljünk egy autóbalesetről,ami mondjuk medencetöréssel jár.
Miről is szól a házasság?
Én is így látom mint Ti. Szerintem fontos a szex. Egy jó kapcsolat alapja. És sztem LAKVA ISMERED MEG IGAZÁN A TÁRSAD!
A csaj ilyen nevelést kapott. az anyukája naon vallásos.
A vőlegénye meg szereti.
Az én pasim is azt mondja h a vőlegény naon hülye.
De vannak még ilyenek... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!