Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Férjhez mennétek 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.

Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.

2009. okt. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy.Ennél több eszem van. Jönnek mindjárt a szentfazekak,hogy mennyire becsülendő ,hogy 20 éves korában még szüz és ráűadásuk szüzen is megy férjhez és hűűű meg haaa. Szeirntem csak simán 1 naív kislány a barátnőd,kislányok meg minek mennek férjhez?
2009. okt. 18. 13:40
 2/51 anonim ***** válasza:
48%

alapbol 20 évesen nem lennék szüz

nem mennék semmiképp férjhez 20 évesen

nem mennék férjhez szüzen sehányévesen

3 hetet se birok ki szex nélkül,nemhogy 3 évet

nem mennék hozzá olyan pasihoz,aki van annyira hülye,h "vár rám"...

22/L

2009. okt. 18. 13:43
 3/51 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem rossz ötlet. Ma már egy jó kapcsolat alapja az őszinteségen a hűségen és egyéb dolgokon kívűl a szex is. És ha házzaság után derül ki, hogy a szex az maga a katasztrófa, akkor elválnak vagy mi? Vagy életük végéig együtt lesznek szex nélkül? És majd megcsalják egymást? Akkor oda máris a hűség... Én eleve nem mennék férjhez 20 évesen, főleg nem egy olyan emberhez, akivel még csak együtt sem voltam.
2009. okt. 18. 13:44
 4/51 anonim ***** válasza:
62%
És szerintem a pasija állatti nagy kamus lehet, Tuti hogy egy pasi nem bír ki 3 évet szex nélkül, szóval házzaság ide vagy oda, de még a szimpla kapcsolatot sem bírtja ki megcsalás nélkül.
2009. okt. 18. 13:45
 5/51 anonim ***** válasza:
58%

Ha szeretem a páromat és ő is engem, akkor igen, férjhez mennék. Ha szereti, akkor mi a problémád? Nem ez a legfontosabb? Az anyagiakat majd szépen megteremtik. És olyan nincs, hogy szeretik egymást és nem jó a szex, mert ha szeretik egymást, akkor vágynak egymásra, ergo, a szex is menni fog. :-)

Irigykedsz a boldogságukra, vagy mi a problémád? Ja, és mi közöd hozzá? Ez az ő életük, nem a tiéd. Nem valami undorító mocsokságot akarnak elkövetni, hanem közös életet szeretnének. Milyen barát vagy te, hogy ilyen apróságok zavarnak?

6/51 anonim ***** válasza:
70%
Nem hinném,főleg azt nem,hogy szűzen. Am bár nem tudhatom,de fogadni mernék rá,hogy a pasi volt nővel a 3 év alatt.Honann tudhatja így a barátnőd,hogy a pasival jó lesz a szex? Láttam én már kedves,jóképű pasit csak épp nem volt vele jó a szex.
 7/51 anonim ***** válasza:
82%

Naná.Három éve megvannak tök jól.

Azt nem értem miért baj,hogy szűz.Ez legalább arra biztosíték,hogy a pasinak nemcsak "arra"kell,aztán 1-2 gyerek után,majd keres egyet,aki fiatalabb,nincs gyereke.

A pasik nagy része bizony csak az ágyig akar eljutni(nem az anyakönnyvezetőig,vagy papig,a szegény lányok meg bizonygatják,hogy nem a papír fontos.A fenét nem.Az is.)

Szerintem gratulálj a barátnődnek,hogy milyen szerencsés.

2009. okt. 18. 13:46
 8/51 anonim ***** válasza:
83%
Ha így boldog lennék, és teljesnek érezném a kapcsolatomat, akkor igen.
2009. okt. 18. 13:47
 9/51 anonim ***** válasza:
76%

13.44:ha igazad van,akkor az összes idős házaspár válljon el,aki már nem sexel.

Azok is,akik távol élnek egymástól(mert apu mondjuk 2000 km-re dolgozik,és nem tud heti 2x hazaugrani kufircolni)

Aztán az a kispapa is tartson nyugodtan szeretőt,vagy esetleg lépjen le egy nővel,akinek a felesége veszélyeztetett terhes.

Ne is beszéljünk egy autóbalesetről,ami mondjuk medencetöréssel jár.

Miről is szól a házasság?

2009. okt. 18. 13:53
 10/51 A kérdező kommentje:

Én is így látom mint Ti. Szerintem fontos a szex. Egy jó kapcsolat alapja. És sztem LAKVA ISMERED MEG IGAZÁN A TÁRSAD!

A csaj ilyen nevelést kapott. az anyukája naon vallásos.

A vőlegénye meg szereti.

Az én pasim is azt mondja h a vőlegény naon hülye.

De vannak még ilyenek... :-)

2009. okt. 18. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!