Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Férjhez mennétek 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.

Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.

2009. okt. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
86%
Nekem úgy kérte meg a férjem anno a kezem h nem volt szex addig, majd jóval miután megkérte a kezem.nagyon ritkán voltunk együtt míg össze nem házasodtunk...4éve vagyunk házasok.a barátnőm csúnyán megégette magát egy ik kapcsolatában így ő azt mondta a következővel nem fog az esküvőig lefeküdni.így is lett- csókolózni is csak több hónap együtt járás után lehetett- és mit ne mondjak már az 1. házassági évfordulójukat sem érték meg együtt...kinek a pap kinek a papné:)
2009. okt. 18. 15:24
 32/51 anonim ***** válasza:
35%
Az igazsag az, hgy cipot sem szoktam venni proba nelkul, hat meg egy ferjet? :)
2009. okt. 18. 15:33
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
15:33 - Neked ugyanaz mint az autós példálózónak. Egy társ nem a használati tárgyad, az autó és a cipő használati tárgyak, a párod társ, egyenrangú fél, ember érzésekkel és vágyakkal, gondolatokkal, felfogásokkal, mint te, nem egy eszköz, amit kidobsz, ha elromlik.
2009. okt. 18. 15:40
 34/51 anonim ***** válasza:
47%
A szex az élet sója, a legalapvetőbb ösztöneink egyike, ez vitathatatlan. aki képes leélni egy életet unalmas, színtelen, netán fájdalmas szexszel, csak mert úgy véli, hogy úgy korrekt, ha szűzen megy férjhez, és nem fél attól, hogy zsákmamacskát húz, hát tegye, de attól még önmaga ellensége.
2009. okt. 18. 15:49
 35/51 anonim ***** válasza:
92%

15.49:talán nézzél kevesebb Fábry show-t,aztán nem beszélsz ilyen hülyeséget.

Kapaszkodj meg,de elöbb lemondanál a sexről,mint pl a kajáról.

ha választanod kellene ,hogy ezentúl reggelire,ebédre,vacsira tökfőzelék vagy sex?

Nem a sex az ami az életet feldobja(az is,viszont még van vagy ezer dolog)

2009. okt. 18. 16:02
 36/51 anonim ***** válasza:
92%

15:49 - Akihez vonzódunk, akit szeretünk, szerelemmel, azzal lehetetlen, hogy rossz legyen a szex, hiszen a szerelmes ember vágyik a másikra minden vonatkozásban.

Írok pár szélsőséges példát, hátha megérted:

- képes lennél elképzelni fergetegesen jó szexet olyan emberrel, akitől undorodsz, aki erőszakoskodik, vagy bármilyen téren hátránya van nálad?

- el tudnád képzelni, hogy vágyálmaid főszereplőjével rossz legyen a szex?

2009. okt. 18. 16:03
 37/51 anonim ***** válasza:
92%

Én ugyan nem mennék (igaz, már elmúltam húsz), de csak azért, mert túl éretlennek találnám magam a házasságra, amely (elvileg) ugye egész életre szól. De ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnám úgy: más meg igenis érett lehet arra, hogy már ennyi idősen meghozzon egy ilyen komoly döntést.

Kedves Kérdező! Lehet, hogy te nem tudod elképzelni, de ezek szerint ők ketten el tudják. Vagy azt hiszed, az egész világ úgy működik, ahogy te elképzeled? Nem gondolod, hogy esetleg úgy is lehet kivitelezni a dolgokat, ahogy a szóban forgó pár csinálja? Meg merem kockáztatni, hogy azok ellenére (vagy talán éppen amiatt?), amiket leírtál, nagyon boldog évtizedeket töltenek majd együtt.

Ja, és még annyit az utolsók közötti hozzászóló(k)nak: a "szex" szót legalább 50-60 éve biztosan sz betűvel írjuk (sőt azelőttről sem tudom, hogy valaha is másként írták volna), ezért nagyon szépen kérlek, felejtsétek el ezt a borzalmas "sex" meg "sexel" formát...

2009. okt. 18. 16:10
 38/51 anonim ***** válasza:
52%
tuti hogy volt már szex köztük csak lehet titkolják!3éve?????ez hülyeség!!!!!!!!!ha mégsem szexeltek akkor a pasi 100%hogy félrekefél!!!ja 20 évesen házasodni???jó ha jó a kapcsolat amibe lenne szex akkor még tán bele is mennék!
2009. okt. 18. 16:13
 39/51 anonim ***** válasza:
89%
16.10:mivel nem vagyok mai csirke,bizony mi még így tanultuk,az idegen szavak helyesírását(talán 5. kiadás?)De látod,még mindig tudok tanulni.Úgyhogy majd igyekszem "helyesen"írni.
2009. okt. 18. 16:22
 40/51 anonim ***** válasza:
59%

1. értő olvasás... nem azt mondtam, hogy a szex lételem, hanem azt, hogy a legalapabb ösztöneink egyike. én előbb mondok le a tökfőziről, mert speciel a szexet jobban szeretem, hehe.

2. nem értem, hogyan sikerült párhuzamot vonnod a kijelentésem és a Fábry show közt, mindegy te biztosan.

3. a szerelem, vágy kevés, mindent nem old meg. sok minden gyakorlás kérdése, ám ha fizikailag nem passzolnak össze a partnerek vagy olyan szinten eltérőek az igények, kívánságok szexuális téren, a kapcsolatnak lőttek, mert ha a szex nem stimmel, az olyan feszültségforrás lehet egy kapcsolatban, ami felőröl mindenkit, értem? lehet akármilyen szerelmes is az ember.

4. most már leülhettek, egyes.

köszönöm

2009. okt. 18. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!