Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?
A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.
Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.
Én nem tudnék 20 évesen hozzámenni senkihez. Nem vallásosak véletlenül?
Most 19 vagyok, és meg sem fordult a fejemben, hogy én 1-2 éven belül hozzámennék páromhoz, pedig igen jól megvagyunk. Az hogy nem volt szex, hát istenem... de szerintem egyszerűen csak túl fiatalok. Én nem érzem elég komolynak, ér érettnek magamat házassághoz, és már csak azért is meggondolnám többször is a dolgot, mert itt annyi válásról lehet olvasni, hogy az hihetetlen. Többségük pedig fiatal... hogy mi vezet váláshoz azt ne firtassuk, de szerintem sokkal nehezebb azt megélni lelkileg, mint várni pár évet az esküvővel.
Biztos, hogy nem.
Eleve nem mennék (mentem volna) férjhez 20 évesen. a másik meg az, hogy mi van, ha csak az esküvő után derül ki, hogy minden erőfeszítés ellenére sem passzolunk össze az ágyban? ilyen nincs, hogy majd összeszokunk, egy házasságot megette a fene, ha szar a szex. naiv libus a barátnőd, az élet nem lányregény.
23 N
Kérdező, ha ilyen kritikus és rosszmájú vagy, el ne menj az esküvőjükre. Nézd, ők így boldogok, téged ez miért zavar? Ismerek olyan házaspárt (nem egyet), akik esküvő előtt nem éltek együtt (igaz, ők nem 20 évesen házasodtak), az egyik ilyen házaspár már 2 gyerekes családdá nőtt azóta, és boldogok. A második gyereküket ma kereszteltük. Nagyon kedves, rendes család.
Mi közöd ahhoz, hogy más hogyan boldog? Te a saját portádon sepregess, máshoz addig nincs közöd, amíg nem vagy érintett közvetlenül. Egyébként nem véletlenül te akarod lekapcsolni a pasit? Nem mint ha érdekelne, csak furcsa, hogy ennyire zavar téged MÁSOK élete.
Sem szüzen.
Sem 3 éves kapcsi után.
Sem 20 évesen.
A három együtt már nem is jöhet szóba.:P
NEm:
1 - NEm lennék 20 évesen szűz
2 - nem mennék férjhez 20 évesen.
3 - SEMMIFÉLE KÉPPEN nem mennék hozzá egy hazug disznóhoz, aki azt hazudja, hogy három évig nem volt dolga nővel.
Ugye a bnőd nem gondolja komolyan, hogy a barátja nem volt nővel három évig? hahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!