Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Férjhez mennétek 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.

Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.

2009. okt. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki magából indul ki :) Vannak olyan pasik, akik kibírják, mert szeretik a párjukat. Miért fáj az nektek, hogy egy számotokra ismeretlen pasi boldog a barátnőjével, és emellett nem a hancúrozásról szól a kapcsolatuk, hanem az elkötelezettségről? Nem kéne rögtön rákenni, hogy biztos csalja a párját. Nézzetek már először tükörbe, mielőtt másokat elítéltek ismeretlenül!
2009. okt. 18. 14:50
 22/51 anonim ***** válasza:
45%
Aki még szűz, ne okoskodjon már légyszi a szex lényegességéről van nem lényegesséről egy párkapcsolatban. előbb dugjon párszor, tapasztalja meg mi az szex egyáltalán, majd utána visszatérhet. hehe.
2009. okt. 18. 14:50
 23/51 anonim ***** válasza:
85%
14:50 - Én például már nem vagyok szűz, de számomra nem a szexről szól egy párkapcsolat, függetlenül attól, hogy idővel aztán hozzátartozik. Ja, és képes vagyok éveket kibírni szex nélkül, mert én ilyen vagyok. Más meg másmilyen. De senkinek nincs joga elítélni ezért se engem se mást, amíg nem szélhámoskodik a testével. És biztos vannak mások is, akik hozzám hasonlóan fogják fel és élik az életüket. Tudom, ma nem ez a divat, mert ma "dugni" divat (a baráti körömben is volt olyan, aki óriásit fordult a szememben, mert szélhámosságból szexel, és nem nézi, hogy van egy család, akiket átvernek, mert aztán velük szemben hallgatnak, mint a sír), de attól még, hogy nem divat, nekem fontos az erkölcs, és fontos, hogy a szex ne dugás legyen, hanem szeressem, akivel megtörténik, és ha szeretem, vágyok rá, és ha nem megy simán minden elsőre, hát megoldjuk, mert szeretjük egymást.
2009. okt. 18. 15:03
 24/51 anonim ***** válasza:
80%
14:50, én egy olyan lány vagyok, aki 4 és fél éve van a barátjával szex nélkül. Nem azért, mert belém nevelték (egyáltalán nem neveltek úgy), hanem mert úgy látom jónak, és a párom is, hogy szex csak esküvő után legyen. Nem csaljuk meg egymást, mert szeretjük egymást. És képzeld, megvagyunk így is tökéletesen! Ez nem okoskodás, ez tapasztalat. Ennyit a szex lényegességéről meg az okoskodásról. Tényleg nem értem, miért baj az, ha egy pár így tartja jónak, nem tudom, minek kell ezt leszólni. Ha neked nem tetszik, ne agy csináld, de másokat ne fikázz emiatt!
2009. okt. 18. 15:03
 25/51 anonim ***** válasza:
76%
Na akkor én vagyok a szentfazék, aki hú meg ha (lsd. egy korábbi hozzászólást), és gratulálok a párnak, sok boldogságot nekik!
2009. okt. 18. 15:05
 26/51 anonim ***** válasza:
94%
14:46 - Van egy kis különbség az autó és a párod között. Az autó egy használati tárgy, eszköz, a tulajdonod, a párod viszont a társad kéne, hogy legyen, veled egyenrangú fél, és nem egy eszköz, ami a te igényeidet kielégíti, ahogy kényed-kedved tartja, hanem olyan ember, mint te, érzésekkel és vágyakkal, mint te.
2009. okt. 18. 15:07
 27/51 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, az a pasi valószínűleg azért a barátnőd párja, mert vele vannak egy hullámhosszon, megértik egymást, hasonlóan gondolkodnak, hasonló a felfogásuk, hasonlók az igényeik, valószínűleg, ha nagyon eltérő lenne a felfogásuk, nem lennének együtt, van, amiben megfér a különböző felfogás, de ha minden eltér, az rossz, te másképp fogod fel, mint a barátnőd, és másképp, mint a barátnőd párja, biztos számodra is megvan a hozzád passzoló társ, de ezért másokat ne bánts, mert nem olyanok, mint te, mert nem vagyunk egyformák, és már sok éve megénekelték, hogy:

MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA

Ha neked ez baj, akkor a hiba a te készülékedben van, mert nem vagyunk egyformák, és sose leszünk, és addig semmi jogod bírálni más boldogságát, amíg neked nem ártottak.

2009. okt. 18. 15:12
 28/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem, én biztosan mennék férjhez így, de ettől függetlenül tudomásul veszem, hogy más meg így cselekszik. És nem akarok senkit sem megítélni, mert "ne ítéljél, hogy ne ítéltessél"! Tehát: ha valaki azt mondja, hogy húszévesen még szűz, 3 éve együtt van a barátjával, és feleségül akar menni hozzá, én elhiszem, mert mi okom lenne az ellenkezőjére? Nem mindenkinek az ám a menő, hogy fűvel-fával összefekszik, és "három hétig sem bírja szex nélkül", akár férfi, akár nő az illető. Vannak régi vágású, erkölcsös gondolkodású emberek, akik számára nem ez a követendő út - és ehhez még csak vallásosnak sem kell lenni (ugyanis nem mindenki egyúttal "szűzies szentfazék" is, aki temploma jár és imádkozik ebéd előtt...) Én simán el tudom képzelni, hogy ilyen feltételek mellett is boldog, kiegyensúlyozott, csalódásoktól mentes házasélete legyen majd az említett párnak. Sok boldogságot nekik!
2009. okt. 18. 15:22
 29/51 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj veletek, hogy pont a lényeget nem sikerült kiragadnotok a megjegyzésemből. én nem nézek le senkit, aki szűzen megy férjhez, elfogadom, bár megérteni nem tudom. de ez mindegy. azt szerettem volna kifejezni, hogy egy olyan valaki, akinek nincsen szexuális tapasztalata (a csók, petting nem ugyanaz), az nem tudja megítélni, mennyire fontos, vagy nem fontos a szex egy párkapcsolatban. most azt mondjátok, hogy nem fontos, enélkül is jól működhet egy párkapcsolat, de honnan tudnátok ezt biztosan, ha még sose volt részetek benne? lehet, hogyha egyszer végre sor kerül a szexre, le se tudsz majd szállni a f.szról (bocsánat, de ennél jobban nem lehet kifejezni). sose mondd, hogy soha. mellesleg higgyétek el drágáim, hogy biza van olyan, hogy az istennek se működik a szex. ilyen tényleg csak a pöttyös lányregényekben van, hogy a szerelem mindent megold, minden át lehet vele hidalni. nem, ha a szex nem működik, a kapcsolat megfeneklik. van a rokonságomban olyan nő, aki elkövette azt a hibát, hogy szűzen ment férjhez és lám, az első éjszaka után kiderült, hogy az ura nemcsak egy nulla az ágyban, de akkora van neki, amit egyszerűen nem lehet élvezni a szexet, mert kínszenvedés. próbálkoztak javítani, jött a sok nyögvenyelős, kínszenvedős kamatyolás, aztán a nő besokkalt és elvált. ennyit arról, hogy a szex nem is lényeges, ááááh...
 30/51 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kislányok,akik valami tiniújságból látom sikerült nagyon felvilágosodnotok!

Akkor most az életből egy kis tanítás:Az igaz,hogy a sex lehet jó szerelem nélkül is.Viszont olyan nincs,hogy valaki "szerelmes "valakibe és a sex nem jó vele.Ez max.tapasztalatlanságból ered,ami ellen ugye a gyakorlás a legjobb :-).ha valakihez hozzá akarok menni,mert szeretem,akkor nem undorodok tőle,tehát jó lesz a sex.Csupán az embernek meg kell ismerni a saját testét hozzá.

A sok félreértés abból van,hogy 14,15,16 évesen,vagy még korábban fogalmatok nincs a testetekről,csak sexeltek,mert "már senki sem szűz az osztályból"viszont a legtöbbször ez tényleg rossz.Vagy legalábbis említésre sem méltó.10-15 év múlva nem megtaláljátok azt a pasit,akivel jó sexelni,hanem beértek annyira,hogy tudjátok mi a jó saját magatoknak.Ennek nagy része az agyban dől el,amihez bizonyos érettség kell.

Úgyhogy kedveseim ha ez a lány eldönti,hogy márpedig boldog lesz,akkor az lesz,és nem maradt le semmiről,hisz míg ő már most tudja 20 évesen mit akar,van itt 22 éves,aki még nagyon csak keresi magát.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!