Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?
Néha néha ?
Őszintén szólva szerintem sokkal több ember van, aki erre nem figyel vagy nincs ideje eleget figyelni, mint aki mindig topon van ilyen téren.
Ha nem vagy beteg, és rendszeresen mosol reggel-este fogat, akkor nincs szájszag, amit szégyellni kellene... Sem én, sem a párom nem mosunk naponta a szükségesnél többet fogat a csók miatt, a párom ráadásul nem is rágózik, mivel állítja, hogy ő állandóan éhes utána:)
Ha szereted a másikat, akkor ilyen kérdés fel sem merül.
:O Nem értem! :O
Mi az hogy hogy oldjuk meg?Én szeretem a páromat a lábszagával meg a szájszagával együtt!Normális esetben egy embernek nem pöcegödör szagú a szája,az meg ha pl hagymát eszik?A vőlegényem könyörgöm,ki nem sz*rja le?A reggeli pusziját is imádom,azért a vőlegényem mert szeretem szőröstől bőröstől!:)
Bocs ha értetlen a válaszom de nem értem hogy ez hogy merül fel!:)
24/L
Hát, nem tudom, én nem szeretem sem a lábszagot, sem a szájszagot... :P
Amúgy én mániákusan rágózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!