Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasságban, hosszú kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?

Figyelt kérdés
Napi többszöri fogmosás és rágó egész nap ?
2011. jún. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem.

De gondolom, talán ez is az oka hogy pár hónap/év után már nem csókolóznak a párok és inkább szájrapuszik vannak. Nem ?

2011. jún. 18. 19:16
 12/74 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy is!!! Egyszerűen ez így természetes, 5 év után kevesebbet igénylem, hogy egymás szájában legyünk, illetve csak a megfelelő alkalmakkor:)Semmi köze ennek a higiéniához. Ha az valamit is bezavarna, nem maradna együtt a pár olyan sokáig, hogy természetes módon csökkenjen a nyelvesek száma..
2011. jún. 18. 19:22
 13/74 A kérdező kommentje:
Értem. De ha már együtt éltek jóideje,aelkerülhetetlenül "szembesültök" egymás "természetes szájszagával", ez nem zavaró , pl egy férfinak ?
2011. jún. 18. 19:25
 14/74 anonim ***** válasza:
85%
Inkább az lehet az oka, hogy beleszoknak a kapcsolatba, aztán csodálkoznak hogy tönkremegy. Szerencsére azért van olyan kapcsolat, ahol a rajongás egymásért megmarad.
2011. jún. 18. 19:26
 15/74 anonim ***** válasza:
59%
Már annyiszor, annyiféleképp leírták neked: nem. A nem beteg szájszag nem idegesítő szájszag. Persze csak akkor, ha szereted a másikat. A buszon, boltban, munkahelyen idegbajt tudok kapni attól, ha valakinek érzem a szájszagát, de a páromét én személy szerint nem érzem.
2011. jún. 18. 19:27
 16/74 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom milyen szájszagról beszélsz. Ha az embernek egészségesek a fogai akkor nincs szájszaga.
2011. jún. 18. 19:49
 17/74 A kérdező kommentje:

Lehet. Akkor én másik bolygón élek.

Szólni kér a rágót meg szájvizet meg leheletfrissítő sprayt gyártó multiknak is hogy totál feleslegesen találták fel ezeket a termékeket.

2011. jún. 18. 20:08
 18/74 anonim ***** válasza:
58%
A rágón kívül nagyjából ja. Szólni kellene nekik.
2011. jún. 18. 20:10
 19/74 anonim ***** válasza:
52%

a szájvíz a fogmosás része. A rágo nem azért van,hogy jólegyen a szájszagod, hanem,hogy megtisztítsa a fogaidat.

a szájsprét a dohányosoknak találták ki.

Miért neked abüdös a szád? mert akkor elmulasztottad a fogorvosi ellenőrzést.Ideje lenne elmenned.

2011. jún. 18. 20:18
 20/74 anonim ***** válasza:
64%

::D:D:D bocs de elmosolyintottam magam ezen a kérdésen...

Nem hiszem el, hogy vannak emberek akik ebből képesek problémát csinálni.

Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt. Az első évben nem mondom, hogy kicsit nem aggódtam néha, ha nem sikerült, pont fogmosás, de szerintem akkor sem reagáltam így le a dolgokat.

Mondjuk mi nem vagyunk egymás szájában egész nap, de ettől függően akkor csókolom meg amikor akarom, és Ő is engem. Nem kell attól féljen, hogy elhányja magát. A fogaim rendben vannak, nincsen "erős" szájszagom...neki se.

Aztán meg ha mégis úgy alakulna, mondjuk hagymát evett, vagy valami rendkívüli miatt mégis érezni valami nem odaillő szagot, akkor annyit mondok szépen kedvesen, viccesen "Édesem, büdös a szád!" :D Ettől nem fog megsértődni, mert vagyunk olyan szintem, hogy BÁRMIT elmondunk egymásnak...az ilyen dolgokat is...vagy azt is h pl. "Tusolj le, vagy mondjuk "édesem de Rózsa illatod van" :D:D

Nem kell mindent véresen komolyan venni, ennyire feszült meg, hogy lehet lenni a párkapcsolatodban? :-S

(amúgy én a szájra-puszit részesítem előnyben a csókolózással, a csókolózás nekünk megmarad "estére" :D:D)

2011. jún. 18. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!