Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasságban, hosszú kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?

Figyelt kérdés
Napi többszöri fogmosás és rágó egész nap ?
2011. jún. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 napietus ***** válasza:
57%

" Azt sem lehet, hogy minden reggel félórával hamarabb kelsz, hogy mire ő ébred, te már sminkben és tökéletes frizurában legyél." annyira azért ez sem lehetetlen, nekem 3 éve sikerül. és még megerőltetőnek sem tartom :) egyébként szájszagról: fogat mosni nem csak napi 2X kell, hanem MINDEN ÉTKEZÉS UTÁN. akkor is, ha valaki egyedül él. a rágó arra jó, amit írtam, ha pl. étteremben vagy vendégségben, strandon stb. eszik az ember, és nincs lehetősége fogat mosni.

kétlem, hogy bárkinek is jó lenne a lehelete egy jó adag cigánypecsenye vagy akár egy fokhagymás kifli után. namost akkor szagoltatjátok életetek párjával estig, mert csak akkor mostok fogat?

ez olyan, mint hogy naponta ugyan egyszer KELL fürdeni, ennek ellenére nyáron naponta többször is lezuhanyozok, ha megizzadtam, vagy legalább megmosakszok. meg ha lovaglásból hazajövök, akkor is megfürdök és természetesen átöltözök, mert bár a lószag nem kellemetlen (sőt, az én orromnak kifejezetten kellemes), de azért a házunk mégse istálló, és nem várhatom el a férjemtől, hogy estig szagolja.

akkor a kajánk szagát miért várjuk el, hogy szagolgassa? és még csókoljon is meg? azért igényesség, fiúk, sőt, mint látom, inkább lányok...

2011. jún. 19. 22:00
 52/74 anonim ***** válasza:
53%

Ne forgassátok már ki a mondatokat, senki nem akart betiltani semmit (kérdező hülye kérdésére adott hülye válasz volt), és senki nem mondta, hogy ő nem ápolja a száját, mert az úgy a jó. De nem kell túlzásba esni, mert párod van, és nem kell napi akárhányszor fogatmosni, és minden csók előtt öblögetni, mert EZ volt a kérdés.

Nem az, hogy egy kiadós pacal után mos-e az ember gyereke fogat, vagy lefürdik-e lovaglás után. Nem az evidencián kellene pattogni, hanem megérteni, mit ír a másik.

Értelmezzétek a mondatokat, mielőtt kötekedőnek nyilvánítotok másokat, majd sokkal durvább hibákba estek.

2011. jún. 20. 08:03
 53/74 anonim ***** válasza:
80%

Úristen tényleg van akinek ez ekkora probléma? Akkor én egy igénytelen dög vagyok mert képes vagyok a párommal hagymaszagú szájjal is csókolózni. Jobb esetben nevetünk rajta, rosszabb esetben vágok egy csúnya fejet (ha nekem kell eslviselni) és ennyi túltettem magam. Nem fogok belerokkanni lelkileg. A kérdésre válaszoltam, én így oldom meg ezt. És őszintén kívánom az itt veszekedőknek hogy SOHA ne legyen az életben ennél nagyobb gondotok. Tudjátok vannak akik sokkal komolyabb anyagi/lelki/családi gondokkal küzködnek. Amíg nektek ez a legnagyobb bajtok, hogy a nehogy véletlenül evés után a párotok közelébe menjetek, mert az milyen gusztustalan, addig szerencsés emberek vagytok.

35N

2011. jún. 20. 15:39
 54/74 anonim ***** válasza:
71%

Azt sem lehet, hogy minden reggel félórával hamarabb kelsz, hogy mire ő ébred, te már sminkben és tökéletes frizurában legyél." annyira azért ez sem lehetetlen, nekem 3 éve sikerül. és még megerőltetőnek sem tartom :)

Szerintem ez már elég túlzás...nehogy már a saját párom ne láthatna "gyűrötten"...A reggeli gyűrött képű, álmos arcú pusziknál és öleléseknél nincs is jobb...Bele is döglenék, ha mindig meg kéne játszodjam magam és puccban kéne üljek sminkben, hogy nehogy ne tetszedjek neki:D Elég szomorú ha egy párkapcsolatot csak ilyen látszatok tartanak fenn, mert ez az...

2011. jún. 20. 15:46
 55/74 napietus ***** válasza:
39%
engem apám sem látott gyűrötten, ő miért látna? egyszerűen kényelmetlenül érezném magam, ha úgy látna engem. ez nem megjátszás. sminkelni mondjuk hétköznap nem szoktam, de mire felébred, lezuhanyzok, felöltözök, megmosom a fogam, bekrémezem az arcom, megfésülködök és reggeli az asztalon. én ezt így láttam otthon és így is szoktam meg.
2011. jún. 20. 15:50
 56/74 anonim ***** válasza:
44%

1.

08.03. Akkor MINEK VÁLASZOLGATSZ RÁ MINDIG, ha hülye kérdésnek tartod ???????

Menj ki a boltba és vegyél egy csomag rágót, ha ennyire idegesít. Lehet, hogy ha kipróbálod, gyakrabban fognak megcsókolni, érdemes kipróbálni. Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent.

2.

35 éves nő : Olvastad valahol itt, hogy a "rágó pártiaknak" vagy a kérdezőnek ez a legnagyobb problémája ??? Mutasd már meg, köszi.

Annyi rosszmájú unatkozó házisárkány van ezen az oldalon hogy az valami hihetetlen.

Próbáljátok megérteni, hogy mindenkinek szuverén joga kérdezni, ami eszébe jut és azt nem nektek kell minősítenetek hogy hülyeség vagy sem. De ha szerintetek az, minek jártok vissza , nem is értem..

2011. jún. 20. 17:48
 57/74 anonim ***** válasza:

"Akkor én egy igénytelen dög vagyok mert képes vagyok a párommal hagymaszagú szájjal is csókolózni. Jobb esetben nevetünk rajta, rosszabb esetben vágok egy csúnya fejet (ha nekem kell eslviselni) és ennyi túltettem magam."

Látod, mégiscsak létezik, hogy kelletemtlen a szag. Egyébként azt senki nem mondta, hogy ezért undorodna a párjától vagy hogy egy ilyen eset nagyban befolyásolná az életét.

Annyi hangzott el, hogy ki hogy tesz ellene és kész.

Egyébként ti sokan úgy értelmeztétek, hogy emiatt kéne a párunktól undorodni, pedig úgy is lehetne, hogy saját magán érzi valaki hogy nem üde a lehelete és titkon fél, hogy ez zavarja a párját.

2011. jún. 20. 17:52
 58/74 anonim ***** válasza:

17:48

Szövegértés egyes:)

2011. jún. 20. 17:53
 59/74 anonim ***** válasza:
54%

08.03. :

"nem kell túlzásba esni, mert párod van, és nem kell napi akárhányszor fogatmosni, és minden csók előtt öblögetni, mert EZ volt a kérdés."

nem, nem ez volt a kérdés.

"minden csók előtt öblögetni "

ezt hol olvastad ?

2011. jún. 20. 17:54
 60/74 anonim ***** válasza:

Olvasd el a kérdező kérdését, és az alatta levő kiegészítést, majd a közben adott reakcióit.

Hogy ezt viszont Te mire értetted..:

"08.03. Akkor MINEK VÁLASZOLGATSZ RÁ MINDIG, ha hülye kérdésnek tartod ??????

Menj ki a boltba és vegyél egy csomag rágót, ha ennyire idegesít. Lehet, hogy ha kipróbálod, gyakrabban fognak megcsókolni, érdemes kipróbálni."

Mi idegesít? Pont, hogy nem erről írtam.

"Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent."

Szerinted tök komolyan gondolta a Kérdező, hogy be kell tiltatni a multikkal a szájvízeket és a rágót, mert feleslegesen találták fel? A Kérdező is tudja, hogy hülye költői kérdése volt tele iróniával, erre válaszoltam a hülye válasszal.

Szövegértés újfent egyes.

2011. jún. 20. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!