Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasságban, hosszú kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?

Figyelt kérdés
Napi többszöri fogmosás és rágó egész nap ?
2011. jún. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:
62%

"a szájvíz a fogmosás része. A rágo nem azért van,hogy jólegyen a szájszagod, hanem,hogy megtisztítsa a fogaidat.

a szájsprét a dohányosoknak találták ki.

Miért neked abüdös a szád? mert akkor elmulasztottad a fogorvosi ellenőrzést.Ideje lenne elmenned."

Ez szerintem jó nagy bunkóság és az eddigi válaszok közt a legnagyobb hülyeség.

2011. jún. 20. 18:08
 62/74 anonim válasza:
61%

18 03-mas, tényleg magadba szállhatnál már..

Mindenki azt kérdez mait akar és arra válaszol amire akar, személyeskedés nélkül. Ha hülyeségnek tartod, tényleg nem kéne írni. Végképp nem lehülyézni másokat.

Szerintem nem hülyeség a kérdés, a rágó és a szájvíz betiltása pedig a provokációk hatására hangzott el.

2011. jún. 20. 18:10
 63/74 anonim ***** válasza:

Hol hülyéztem le bárkit is? Sehol. Istenem.. leírtam a véleményem egyszer. Kérdező visszakérdezett, válaszoltam. Majd jöttek a nagyonokosok, és nekiálltak "barmozni", és innentől kezdve azt sem tudjátok, ki mit írt, csak csesztetitek a másikat.

Nem baj, hiszek egy világban, ahol az emberek nem azt látják/olvassák, amit akarnak, hanem amit leírtak. Majd még fel is fogják. De ez már utópia.

2011. jún. 20. 18:15
 64/74 anonim ***** válasza:
44%

1. Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent. EZT MÉG MINDIG TARTOM ! Fogd kicsit vissza magad, már túlságosan is okos vagy, még migrént kapsz.

2.

"Szerinted tök komolyan gondolta a Kérdező, hogy be kell tiltatni a multikkal a szájvízeket és a rágót, mert feleslegesen találták fel? A Kérdező is tudja, hogy hülye költői kérdése volt tele iróniával, erre válaszoltam a hülye válasszal."

te sz.r.ncsétlen, én rád értettem ezt, nem a kérdezőre.

kiprovokáltátok hogy visszavágjon, aztán meg azon csámcsogtatok.

Nem a kérdező akarta "betiltani" a cuccokat, hanem ti ketten gúnyolódtatok, hogy hát ja, tényleg milyen feleslegeek ezek a termékek.

Ezek szerint akkor te nem tudsz szöveget értelmezi, mert ÉPP RÁTOK értettem.

Pff..

Menjetek inkább és tiltassátok csak be a szájápolási termékeket,ha úgyse nagyon használtátok még.

Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent."

Szerinted tök komolyan gondolta a Kérdező, hogy be kell tiltatni a multikkal a szájvízeket és a rágót, mert feleslegesen találták fel? A Kérdező is tudja, hogy hülye költői kérdése volt tele iróniával, erre válaszoltam a hülye válasszal.

2011. jún. 20. 18:17
 65/74 anonim ***** válasza:
Hát pedig hülyéztél..
2011. jún. 20. 18:17
 66/74 anonim ***** válasza:
ja, és már megint hülyéztél..
2011. jún. 20. 18:19
 67/74 anonim ***** válasza:

:D:D:D A hülye kérdésre hülye válasz nem hiszem, h beletartozik valaki lehülyézésébe..

Senki nem csámcsogott semmin, Ti jöttetek ezzel a támadással.

A betiltást meg próbáljátok már annyi iróniával kezelni, amennyit a Kérdező és én szántunk bele (igaz ellentétes jelentéssel), jó?:) Látom nem megy, nehéz lesz, de hajrá.

(Mellesleg vannak nagyobb problémák is ám az életben, mint itt fenyegetőzni és teljesen leoffolni ám egy témát:) )

2011. jún. 20. 18:21
 68/74 anonim ***** válasza:

Úristen, hogy lehet valakinek ekkora egója...

menjél már okoskodni más kérdésekhez is. ne maradj itt a hülye kérdések közt, túl okos vagy ide.

2011. jún. 20. 18:23
 69/74 anonim ***** válasza:
44%

ja és ismételten lehülyézted a kérdést, de magadat nem, mert te csak "jószándékkal" válaszoltál..

igazi p.r.szt vagy, legalább belátnád..

2011. jún. 20. 18:24
 70/74 anonim ***** válasza:

Utolsó bejelentkezés, mert látom nagyon élvezed:

NEM a kérdést hülyéztem, arra leírtam a véleményem. Közben egy iróniával feltett KÖZkérdést hülyéztem le, adtam rá HÜLYE választ, amiben máris benne van, h nem csak a kérdést hülyéztem le, hanem a rá adott választ is:)

Jézusom irgalmazz. És ő lehet, hogy már szavazhat. Na további szép napot, remélem, másnak is feldobta a napját ez az értetlenkedés:)

2011. jún. 20. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!