Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?
"a szájvíz a fogmosás része. A rágo nem azért van,hogy jólegyen a szájszagod, hanem,hogy megtisztítsa a fogaidat.
a szájsprét a dohányosoknak találták ki.
Miért neked abüdös a szád? mert akkor elmulasztottad a fogorvosi ellenőrzést.Ideje lenne elmenned."
Ez szerintem jó nagy bunkóság és az eddigi válaszok közt a legnagyobb hülyeség.
18 03-mas, tényleg magadba szállhatnál már..
Mindenki azt kérdez mait akar és arra válaszol amire akar, személyeskedés nélkül. Ha hülyeségnek tartod, tényleg nem kéne írni. Végképp nem lehülyézni másokat.
Szerintem nem hülyeség a kérdés, a rágó és a szájvíz betiltása pedig a provokációk hatására hangzott el.
Hol hülyéztem le bárkit is? Sehol. Istenem.. leírtam a véleményem egyszer. Kérdező visszakérdezett, válaszoltam. Majd jöttek a nagyonokosok, és nekiálltak "barmozni", és innentől kezdve azt sem tudjátok, ki mit írt, csak csesztetitek a másikat.
Nem baj, hiszek egy világban, ahol az emberek nem azt látják/olvassák, amit akarnak, hanem amit leírtak. Majd még fel is fogják. De ez már utópia.
1. Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent. EZT MÉG MINDIG TARTOM ! Fogd kicsit vissza magad, már túlságosan is okos vagy, még migrént kapsz.
2.
"Szerinted tök komolyan gondolta a Kérdező, hogy be kell tiltatni a multikkal a szájvízeket és a rágót, mert feleslegesen találták fel? A Kérdező is tudja, hogy hülye költői kérdése volt tele iróniával, erre válaszoltam a hülye válasszal."
te sz.r.ncsétlen, én rád értettem ezt, nem a kérdezőre.
kiprovokáltátok hogy visszavágjon, aztán meg azon csámcsogtatok.
Nem a kérdező akarta "betiltani" a cuccokat, hanem ti ketten gúnyolódtatok, hogy hát ja, tényleg milyen feleslegeek ezek a termékek.
Ezek szerint akkor te nem tudsz szöveget értelmezi, mert ÉPP RÁTOK értettem.
Pff..
Menjetek inkább és tiltassátok csak be a szájápolási termékeket,ha úgyse nagyon használtátok még.
Még jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen kérdést tehet fel és hogy az hülyeség-e vagy sem. Ha tényleg hülyeségnek tartanád nem járnál ide és olvasnál vissza mindent."
Szerinted tök komolyan gondolta a Kérdező, hogy be kell tiltatni a multikkal a szájvízeket és a rágót, mert feleslegesen találták fel? A Kérdező is tudja, hogy hülye költői kérdése volt tele iróniával, erre válaszoltam a hülye válasszal.
:D:D:D A hülye kérdésre hülye válasz nem hiszem, h beletartozik valaki lehülyézésébe..
Senki nem csámcsogott semmin, Ti jöttetek ezzel a támadással.
A betiltást meg próbáljátok már annyi iróniával kezelni, amennyit a Kérdező és én szántunk bele (igaz ellentétes jelentéssel), jó?:) Látom nem megy, nehéz lesz, de hajrá.
(Mellesleg vannak nagyobb problémák is ám az életben, mint itt fenyegetőzni és teljesen leoffolni ám egy témát:) )
Úristen, hogy lehet valakinek ekkora egója...
menjél már okoskodni más kérdésekhez is. ne maradj itt a hülye kérdések közt, túl okos vagy ide.
ja és ismételten lehülyézted a kérdést, de magadat nem, mert te csak "jószándékkal" válaszoltál..
igazi p.r.szt vagy, legalább belátnád..
Utolsó bejelentkezés, mert látom nagyon élvezed:
NEM a kérdést hülyéztem, arra leírtam a véleményem. Közben egy iróniával feltett KÖZkérdést hülyéztem le, adtam rá HÜLYE választ, amiben máris benne van, h nem csak a kérdést hülyéztem le, hanem a rá adott választ is:)
Jézusom irgalmazz. És ő lehet, hogy már szavazhat. Na további szép napot, remélem, másnak is feldobta a napját ez az értetlenkedés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!