Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?
Lehet, hogy mások is hozza tettek de
erre a kérdésre :"hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?"
Lehet ez a válasz:
MEGBESZÉLJÜK, ha valakinek kellemetlen a szájszaga az mosson fogat. Mindegy itt az a lényeg, hogy a kérdés maga is nonszensz, mert egy helyes értékrendű ember nem problémázik ezen, hogy napi hányszor mosson fogat, mert vajon mi lesz ha...
Mindegy nem magyarázom tovább én a véleménymet már leírtam, először elég korrekten, de látom van akinek tetszik a piros kezecske.
Na minden jót, ne felejtsetek el este fogat mosni, nekem már megvolt:D
De miért gondolod, hogy problémázik ezen ? Ezt csak azért kérdezem, mert én is tettem már fel sietve kérdést és nem fogalmaztam meg elég félrelérthetetlnül - utólag visszanézve. lehet, hogy ő meg épp téged értet félre.
Miért ne tehetne fel valaki ilyen kérdést, hogy nálatok hogy van ?
Nekem az a fura, ha ilyen félremagyarázásokon megy az adok-kapok.
21. 52-vel értek egyet. Szerintem sem lehet túlzásba vinni és inkább aggódjon rajta valaki, minthogy igénytelen legyen és mást azért csesztessen ha nem tartja a természetes szagot
virágilatúnak.
érdekes mód én még egy embert se láttam, akinek haláli guszta lenne a természetes lehellet fogmosás után 5 órával. és ettől még szerethetem és elfogadhatom a párom IS.
"Bezony, imádom a piros kezecskéket, főleg ha ilyen rózsaillatú barmoknak adhatom! Mossál csak fogat napi 5x is, a férjed már biztos elidegenedett tőled, mert hagymás szájjal csókolgatod!"
Szövegértés neked is zéró. Na mindegy:D
Mi ugyan nem élünk együtt, de az időnk jelentős részét együtt töltjük, napokat vagy heteket vagyunk együtt.
Nem szeretem a szájszagot, nagyon zavar, ha az van, ezért folyton rágózok, cukorkát szopogatok vagy "soron kívül" megmosom a fogam.
Én értem az értetlenkedő válaszadókat.
Nem az alapvető higiénia ellen szóltak, csak azt nem értették, hogy miért probléma ez tartós kapcsolat esetén, és nem probléma még a korai időkben. Hiszen az ember nem kezeli másként az ápoltság kérdését sem a kapcsolat elején, sem a közepén. De miért is kéne...?
Normál esetben egy ápolt embernek (hacsak nem dohányzik, vagy beteg a foga, gyomra) nincs rossz szájszaga. Bizonyos ételek okozhatnak kellemetlen szagot, erre tényleg jók a mindenféle rágók stb. De ahogy a kapcsolat elején a randikon sem normális, ha valaki folyamatosan rágózik, úgy a tartós kapcsolatban sem.
Evvel az erővel egy csomó más miatt is aggódhatnál, Kérdező: izzadtság-zuhanyzás, lábszag, nem tökéletesen friss hajzat, gyűröttség reggel, felfúvódás-pukizás, betegségek-kellemetlen tünetek, stb
Randi előtt zuhanyzol, de nem lehet együttélés/házasság alatt azonnal zuhanyozni, ha egy kicsit is megizzad az ember. Ugyanígy hajat is mosol, de igencsak haza vágod a hajad, ha naponta-kétnaponta hajatmosol, mert együttélsz valakivel... és akkor a korpáról (nem a durván korpásodásról), még nem is beszéltünk. Azt sem lehet, hogy minden reggel félórával hamarabb kelsz, hogy mire ő ébred, te már sminkben és tökéletes frizurában legyél. És ha beteg lennél? Attól fogsz rettegni, hogy piros az orrod a náthától és ez milyen ciki, vagy hogy hallott-e hányni, vagy hogy milyen a szagod olyankor? és még sorolhatnám.
Fontos megjegyezni, hogy optimális esetben az ember olyan párt választ, akinek az alapillatát kellemesen elviseli (úgy szokták ezt megfogalmazni, hogy "nem érzem", hiszen nem tűnik fel). Ez tudományos tény. Tehát alapból nem valószínű, hogy olyan emberrel állnál össze tartósan, akinek az alapszaga zavaró számodra. Innentől meg igazából már nem fog zavarni, ha nem 5 perccel azelőtt fürdött, hiszen az ő szagát vagy kellemesnek fogod találni, vagy semlegesnek.
Engem akkor zavar a férjem szájszaga, ha olyan ételt eszik, amit én nem szeretek. De ez megbeszélhető, olyankor szólok neki és megmossa a fogát. És fordítva is működik. Zavar, ha ömlik róla az izzadtság, de az nem zavar, ha pl. 2 napja nem fürdött (pl. télen, amikor nem oroszlán szagú az izzadtságtól), mert nem kellemetlen számomra az illata (sőt kifejezetten kellemes).
Szerintem az alaphigiénián túl nem kell ilyeneken aggódni egy kipróbált kapcsolatban. Ez nem igénytelenség, csak nem mánia, vagy paranoia.
Hát ezért igazán kár volt egy fél oldalt gépelned, már bocsi. Én értettem a kérdést és engem speciel jobban zavar a szájszag, mint a többi . Ezen kívül azon lovagoltok, hogy a természetes szájszag az még nem bűzös és nem rossz. Lehet,hogy nem,de nem is jó... Érted ?
persze biztos van , akinek rózsailatú.
Hiába magyarázzátok, hogy ne olyan rossz ez a szag, mert itt most az is fontos, hogy jónk sem olyan jó, de valahogy ezt a többség el sem ismerte.
Sőt, Akik meg legokosabbka, azok meg mint láthatjuk kábé bevonnák a forgalomból a szájvizet me a rágót. No comment.
Amúgy meg minek válaszotok egy olyan kérdésre,ami a saját
higiénés nézetitek alapján nem értelmezető.Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!