Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasságban, hosszú kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, hosszú kapcsolatban élők, hogy oldjátok meg, hogy szinte bármikor tudjatok csókolózni a partneretekkel?

Figyelt kérdés
Napi többszöri fogmosás és rágó egész nap ?
2011. jún. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
22%

Romlott a százalékszámításotok ti istenverte barmok, én nem gondolom úgy, hogy hülyeség lenne a kérdező kérdése.

Áldjátok a jó urat, hogy ti szájszag nélkül születtetek.

Mi földi halandók azért továbbra is napi 2x mosunk fogat, és aggódunk, hogy a párunk ne érezze meg a szájszagunkat.

Komolyan, néha nem értem, hogy születhetnek olyan barmok a világra, mint ti.

2011. jún. 18. 21:01
 32/74 anonim ***** válasza:
34%

91 %.os , szerintem te lehetsz az , akit nem egyszer láttam már itt okoskodni és fölényeskedni.

Tiszta gáz vagy. A kérdező sem volt mondjuk veled elég türelmes de szerintem is jogos, létező dologról szóló kérdést tett fel, és ti vittétek el olyan irányba hogy úgy tűnjön nektek van igazatok.

Nem azzal volt baja, akik nem értettek vele egyet (mondjuk nem is fejtette ki a véleményét szóval nem tudom, honnan tudod, mit gondol, de mindegy) hanem aki fölényeskedett és abból szerintem is kettő válazsadó volt.

Örüjjél, ha neked rózsaillatú a kicsi szád.

2011. jún. 18. 21:10
 33/74 napietus ***** válasza:
50%

én rágózom :) ez beválik. meg amúgy is ráneveltek, hogy minden étkezés után fogat kell mosni. nyilván nincs erre mindig lehetőség, pl. étteremben, strandon, erre jó a rágó.

aki meg annyiba nézi a feleségét/férjét, hogy hagymaszagú szájjal csókolgatja, mondván, hogy "mostmár nem számít", hát nem lennék a házastársa :S

29/N

2011. jún. 18. 21:10
 34/74 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem itt nem erről van szó.

Az hogyha valakinek BÜDÖS a szája az nem normális."alapból" nem büdös az embernek a szája és nem kell naponta két csomag rágót elnyeljek, ahhoz, hogy megcsókoljam a páromat. Huhh...! én kérek elnézést, mennyire igénytelen vagyok:D:D:D

Az meg, hogy valaki naponta 2x fogat mos az alap, de öblögetni szájvízzel csak azért, hogy "vajon mit mond a párom", "mi van ha" és hogy nem csókolhatod meg csak "friss üde pofával" az azért igen felszínes dolog.

Van egy ilyen ismerősöm, azért nem költözött össze a barátnőjével, mert félt, hogy mi lesz ha kiderül, hogy ébredéskor neki is gyűrött a képe és igen kissé "áporodott" a szája...

Én azt gondolom ezek az élet vele járói. És ameddig nem omlik a bűz a párom szájából se az én számból addig nekem ne mondja senki, hogy "igénytelen" ha fogmosás nélkül csókolózunk néha...

Ez nem igénytelenség egyáltalán...

Mi több az is természetes, hogy ha véletlenül nem épp kellemes ,tetszetős a párom szájának állaga, bár merjek egy annyit mondani neki, hogy "Drágám légyszíves moss fogat" Egy egészséges ép kapcsolatban ez nem probléma...nem is tudom elképzelni, hogy lehet ezen fenn akadni...

2011. jún. 18. 21:20
 35/74 anonim ***** válasza:
32%

úristen, van aki szerint a rágónak meg a szájápolási termékeknek semmi köze a jobb lehelethez ??????????????

jézusom.

képzeljétek, én használok ilyeneket és szeretem ha üde a leheletem, a párom előtt is. pff..

2011. jún. 18. 21:21
 36/74 anonim ***** válasza:
64%

21.12 -as ? a kérdező sem mondta, hogy ez "válóok" lenne, a nagyokosok csempészték bele ezt az élt.

itt nem a bűzös szagról van szó, de azért remélem, különbséget tudtok tenni a természetes szag és a fogmosás, rágózás utáni üdeség között..

2011. jún. 18. 21:24
 37/74 anonim ***** válasza:
bocs, 21.20-as.
2011. jún. 18. 21:24
 38/74 anonim ***** válasza:
44%

Senki nem akadt fenn rajta, kivéve az okoskodókat..

Elhangzott egy kérdés, hogy ki hogy oldja meg , hogy minél szalonképesebb maradjon a kapcsolatában összeköltözés után is.

2011. jún. 18. 21:26
 39/74 anonim ***** válasza:

21:20-as vagyok

Én sem mondtam, hogy válóok, csak nem értem a problémát. Miért ennyire kényelmetlen az ügy és miért nem lehet EZT megbeszélni? :-S

2011. jún. 18. 21:30
 40/74 anonim ***** válasza:

Oké, de hol olvastad hogy ez probléma és nem lehet megbeszélni ?

valaki feltett egy kérdést,kíváncsiságából vagy másért, az ő dolga. a többit mások költötték hozzá.

2011. jún. 18. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!