Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Férjhez mennétek 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés

A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.

Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.

2009. okt. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
90%

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy valaki így is lehet boldog, és nem csak úgy, ahogy ti (mint a kérdező is) elképzelitek?

Nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igényeink, a vágyaink. Valaki orvos akar lenni, más meg egy csepp vértől elájul, valaki kerékpáron szeret közlekedni, más el se tudná képzelni az életét autó nélkül, valaki a városban szeret élni, más falun, valaki a kutyákat szereti, valaki a macskát, valaki fél a pókoktól, más megfogja őket. Én ezt tudomásul veszem, és nem ítélkezek, de egyeseknek miért okoz rossz érzést, ha más nem attól boldog, amitől ő?

Kérdező, te boldog leszel mással másképp, ezzel a pasival sose lennél boldog, a barátnőd viszont a te igényeidnek megfelelő pasival nem lenne boldog.

Téged ez zavar? Miért? Előbb a saját szemedből szedd ki a gerendát, és majd utána foglalkozz a másik szemében a szálkával.

2009. okt. 18. 16:50
 42/51 anonim ***** válasza:
80%

én igen, ha ő legalább 24-25 éves, szeretjük egymást, és jó anyagi helyzetben van a fiú.

(nem olvastam a többi választ, most nincs rá időm, majd később)

28/L

2009. okt. 18. 18:18
 43/51 anonim ***** válasza:
66%
Az nekem eddig még mindig nem derült ki az írásból hogy a pasi hány éves? ha valaki megmondaná megköszönném.Szex lehet hogy nem volt, de el nem hiszem hogy mást sem próbáltak ki...
2009. okt. 18. 18:45
 44/51 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokan férleértettek!!!

Először is:

1: van barátom, másfél éve, és imádom!!!

2: nem akarom elszedni a pasiját, hülye gondolat volt attól aki ezt írta...

3: nekem fontos a szex, talán azért mert már volt benne részem!

4: a pasija nem kefél félre! Hisz szereti. Ha félre kúrna, vajon elvenné??? NEM

5: Ők úgy képzelik el, és kész, nagyon sok boldogságot kívánok én is nekik. Nagyon szeretem őket!!!

6: Én úgy képzelem el, ha majd férjhez megyek előtte szeretném megtapasztalni, h valóban tudunk e együttélni, vagy sem. az egy dolog h naponta talizunk, de az más h együtt is élünk!!!

7: Ez csak egy ártatlan kérdés volt, ezé nem kell még megkövezni!!! Kiváncsi voltam, h ki hogy látja. Aki járt így milyen az élete???

2009. okt. 18. 18:46
 45/51 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

a srác 26 éves! És ő már nem szűz. És semmi nem volt köztük a csókon kívül. A srácnak a lány elmondta az elején h nem lesz szex, mégis vele maradt. Ő ezt elfogadta. Ja és még egyszer sem aludtak együtt!!!

2009. okt. 18. 18:52
 46/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, miért baj az, ha valaki szüzen akar férjhez menni. Én 28 évesen vesztettem el a szüzességemet a jelenlegi kedvesemtől, és nagyon remélem, hogy ő lesz a férjem. Szerintem ez egyáltalán nem ciki, sőt, büszke vagyok rá. Rám legalább senki nem mondhatja, hogy egy ócska lotyó lennék. De mindenki éljen úgy, ahogy neki tetszik.
2009. okt. 18. 19:13
 47/51 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a kérdező félti a barátnőjét, amit meg tudok érteni.

A lány még nagyon fiatal, manapság a tojáshéj sokáig ottmarad az emberek fenekén. Nem biztos, hogy teljesen felfogja, hogy ezzel a döntéssel mit vállal.

El bírom képzelni, hogy valakinek fontos, hogy szűzen házasodjon, és neki így jó. Lehet, hogy neki nem olyan fontos a szex, vagy van más, ami sokkal fontosabb annál.

Nekem viszont elég fontos a szex, és nem tudnám elképzelni, hogy boldog legyek olyannal, akivel nem illünk össze ilyen értelemben. Lehet, hogy csodálatos ember, és nagyon szeretem, de ha nem kényeztethetem úgy, ahogy én szeretném, ő nem kényeztet úgy, ahogy én szeretném, én mindennap szeretném, ő havonta egyszer, vagy esetleg a méreteink nem passzolnak, akkor egy idő után elkeserednék.

Sajnos láthatunk rossz példákat, akár ezen az oldalon is, vagy akár a való életben is, és ettől is féltheti a barátnőjét a kérdező.

Szerintem a legjobb amit a kérdező tehet, hogy támogatja a barátnőjét. A barátságával, a bizalmával, az őszinteségével. Tehát álljon mellette, bízzon a barátnője és a párja szerelmében, és közben elmondhatja a véleményét és a kételyeit ezügyben, mint aktív szexuális életet élő, tapasztalt ember.

2009. okt. 18. 21:27
 48/51 anonim ***** válasza:
63%
Ez a legrosszabb kifogás a szűzen házasodás ellen, hogy mi van, ha nem illenek össze. Mindenki tisztában van vele, hogy mire vágyik, milyen igényei vannak. Akkor már csak ki kell nyitni a szátokat, és elmondani egymásnak. Máris kiderül, összeilletek-e, vagy nem, ilyen egyszerű. Mi ebben a lehetetlen? :)
2009. okt. 19. 10:50
 49/51 anonim ***** válasza:
82%

Én is ilyen "hülye" voltam-.-

19 évesen , szüzen szűk 2 év után mentem férjhez.

Egyáltalán nem bántam meg! Nem maradtam le semmmiről.

De ez csak az én véleményem.

20/L

2009. okt. 19. 11:01
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

10:50, azzal nincs baj, hogy olyan dologban kell megfogalmaznia az igényeit, amit nem is ismer?

Elismerem, működhet a dolog, egy jó kapcsolatban a kommunikáció is jól működik, és kiterjed erre a témára is. Sőt, nem feltétlenül az igényeiket kell megbeszélniük, hanem látva a mai világot, és a sok elérhető információt, már előre felkészülhetnek az esetleges zökkenőkre. Így nagyobb eséllyel lesznek boldogok.

Persze ez működik akkor is, ha éppenséggel élnek szexuális életet, nem ez a választóvonal.

Ha meg magamból indulok ki, akkor azt tudom, hogy az igényeim változhatnak, tudom, hogy van számomra jó és rossz partner.

Viszont így már lekéstem a szűzen házasodásról. Nagy valószínűséggel a leendő feleségem is.

26F

2009. okt. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!