Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férjhez mennétek 20 évesen s szüzen, ha 3 éves kapcsolatban éltek?
A bnőm most készül férjhez menni, még szűz, a pasijával 3 éve van együtt szex nélkül.
Ez szép és jó, de én nem tom elképzelni szex nélkül egy kapcsolatot.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy valaki így is lehet boldog, és nem csak úgy, ahogy ti (mint a kérdező is) elképzelitek?
Nem vagyunk egyformák, nem egyformák az igényeink, a vágyaink. Valaki orvos akar lenni, más meg egy csepp vértől elájul, valaki kerékpáron szeret közlekedni, más el se tudná képzelni az életét autó nélkül, valaki a városban szeret élni, más falun, valaki a kutyákat szereti, valaki a macskát, valaki fél a pókoktól, más megfogja őket. Én ezt tudomásul veszem, és nem ítélkezek, de egyeseknek miért okoz rossz érzést, ha más nem attól boldog, amitől ő?
Kérdező, te boldog leszel mással másképp, ezzel a pasival sose lennél boldog, a barátnőd viszont a te igényeidnek megfelelő pasival nem lenne boldog.
Téged ez zavar? Miért? Előbb a saját szemedből szedd ki a gerendát, és majd utána foglalkozz a másik szemében a szálkával.
én igen, ha ő legalább 24-25 éves, szeretjük egymást, és jó anyagi helyzetben van a fiú.
(nem olvastam a többi választ, most nincs rá időm, majd később)
28/L
Úgy látom sokan férleértettek!!!
Először is:
1: van barátom, másfél éve, és imádom!!!
2: nem akarom elszedni a pasiját, hülye gondolat volt attól aki ezt írta...
3: nekem fontos a szex, talán azért mert már volt benne részem!
4: a pasija nem kefél félre! Hisz szereti. Ha félre kúrna, vajon elvenné??? NEM
5: Ők úgy képzelik el, és kész, nagyon sok boldogságot kívánok én is nekik. Nagyon szeretem őket!!!
6: Én úgy képzelem el, ha majd férjhez megyek előtte szeretném megtapasztalni, h valóban tudunk e együttélni, vagy sem. az egy dolog h naponta talizunk, de az más h együtt is élünk!!!
7: Ez csak egy ártatlan kérdés volt, ezé nem kell még megkövezni!!! Kiváncsi voltam, h ki hogy látja. Aki járt így milyen az élete???
Utolsó válaszoló:
a srác 26 éves! És ő már nem szűz. És semmi nem volt köztük a csókon kívül. A srácnak a lány elmondta az elején h nem lesz szex, mégis vele maradt. Ő ezt elfogadta. Ja és még egyszer sem aludtak együtt!!!
Szerintem a kérdező félti a barátnőjét, amit meg tudok érteni.
A lány még nagyon fiatal, manapság a tojáshéj sokáig ottmarad az emberek fenekén. Nem biztos, hogy teljesen felfogja, hogy ezzel a döntéssel mit vállal.
El bírom képzelni, hogy valakinek fontos, hogy szűzen házasodjon, és neki így jó. Lehet, hogy neki nem olyan fontos a szex, vagy van más, ami sokkal fontosabb annál.
Nekem viszont elég fontos a szex, és nem tudnám elképzelni, hogy boldog legyek olyannal, akivel nem illünk össze ilyen értelemben. Lehet, hogy csodálatos ember, és nagyon szeretem, de ha nem kényeztethetem úgy, ahogy én szeretném, ő nem kényeztet úgy, ahogy én szeretném, én mindennap szeretném, ő havonta egyszer, vagy esetleg a méreteink nem passzolnak, akkor egy idő után elkeserednék.
Sajnos láthatunk rossz példákat, akár ezen az oldalon is, vagy akár a való életben is, és ettől is féltheti a barátnőjét a kérdező.
Szerintem a legjobb amit a kérdező tehet, hogy támogatja a barátnőjét. A barátságával, a bizalmával, az őszinteségével. Tehát álljon mellette, bízzon a barátnője és a párja szerelmében, és közben elmondhatja a véleményét és a kételyeit ezügyben, mint aktív szexuális életet élő, tapasztalt ember.
Én is ilyen "hülye" voltam-.-
19 évesen , szüzen szűk 2 év után mentem férjhez.
Egyáltalán nem bántam meg! Nem maradtam le semmmiről.
De ez csak az én véleményem.
20/L
10:50, azzal nincs baj, hogy olyan dologban kell megfogalmaznia az igényeit, amit nem is ismer?
Elismerem, működhet a dolog, egy jó kapcsolatban a kommunikáció is jól működik, és kiterjed erre a témára is. Sőt, nem feltétlenül az igényeiket kell megbeszélniük, hanem látva a mai világot, és a sok elérhető információt, már előre felkészülhetnek az esetleges zökkenőkre. Így nagyobb eséllyel lesznek boldogok.
Persze ez működik akkor is, ha éppenséggel élnek szexuális életet, nem ez a választóvonal.
Ha meg magamból indulok ki, akkor azt tudom, hogy az igényeim változhatnak, tudom, hogy van számomra jó és rossz partner.
Viszont így már lekéstem a szűzen házasodásról. Nagy valószínűséggel a leendő feleségem is.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!