Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is sok képet csesztek el a túlbuzgó rokonok?
szerintem az egész kérdés a 9es által belinkelt irományra épül.
Lehet, hogy húú, de jó kép lett volna, ha nem lép bele.. de a linkben összeszedett képek nem egy eskin készültek, nem hiszem, hogy akkora tragédia, hogy 3000ből 30 képbe belelép/beleáll valaki.
A fotós meg, ha annyira profi (mondjuk ez szerintem a legalapabb...). akkor egy szögből készít 3-4 képet is egymás után, pont az ilyen bakik miatt... 3 kpből biztos lesz egy, ami úgy sikerül, ahogy szeretné.
Szerintem az, hogy tiltsuk ki a gépeket, kicsit szobizmusra utal...
Miért utalna arra? Csak látom már a saját fotóimat.
Ne haragudj, nem fogom ide feltölteni a privát képeimet, de pl. a tortavágásunk úgy néz ki, több szögből van több kép. Na most az első fickó, aki a kérdésben van említve az végig nem ment el onnan, ezért egyfolytában ott van, a másik szögből meg más fényképezik. Többek közt az első falat egymás szájába adásánál is kettőnk feje között vannak amatőr fényképezők. Van amúgy, ahol így nem kifejezetten zavaró, mert nem lógnak bele, csak vicces, mikor az egész sor feltartja a telefonokat/fényképezőket.
A családos csoport képeknél, meg némelyikből négy is van, mire mindenki a fotós kamerájába nézett. De van ahol nem sikerült egynél sem, mert ugye mellette nyomta egy-két rokon is, hogy jaj csinál képet a Juliékról velünk stb. Nekem ez közben eszembe se jutott, csak így utólag nézem, hogy te jó ég..
8:45-ös vagyok
Nekünk készült kb 3ezer kép.
Ebből kaptunk 300 csodaszépet retusálva.
Többit dvd-n,végignézegettük azokat is,van sok szép,akad kevésbé szép,elmosódott is.
De nem fogok azért a 2-300ért siránkozni,miközben ottvan 300 gyönyörű,jól elkapott,meg 1500 báre nem retusált,de szép kép.
Az a 2-300 kevésbé jól sikerült kép lenne életem legnagyobb problémája,én lennék a világon a legboldogabb.
hát, a mi fotósunk pl. szólt az ilyen mozzanatoknál, hogy legyenek kedvesek kicsit kiállni a képből...
vagy nekünk intett a fejével, és megkértük a rokont (ilyen 2x volt, egyszer a gyűrűhúzásnál, mikor ő szólt illedelmesen, egyszer a családi képnél, mikor a kép szélén hátul belógott a nagyanyám (nem is direkt) nekünk intett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!