Hogyan lehetne leállítani a túlbuzgó ismerősöket?
Egy "kedves jóakaró" szólt, hogy a férjemet látta valamelyik nap egy fiatal lánnyal. A kora alapján a lánya is lehetett volna, így rákérdeztem a férjemnél, hogy mi történt.
Mondta, hogy nem a lánya volt, hanem a lánya barátnője, akinek a szülei kérték meg, hogy hadd ne kelljen vonatoznia, ha úgyis egy irányba mennek, vigye el.
A lányt és a családját is ismerem és tényleg a szomszédjukban volt aznap.
A "kedves jóakaróval" találkoztam később, mondtam, hogy semmi gond, ismerős volt a lány. Viszont ő azóta már a saját szájíze szerint teríti a pletykát, hogy a férjem biztos megcsal egy fiatal lánnyal. A közös ismerősök meg hüldezve kérdezik, hogy igaz-e. Kicsit kezd már elegem lenni a felesleges magyarázkodásból, amikor nem történt semmi.
Hogyan lehetne ezt a hülye pletykaláncot leállítani?
rájuk hagyod. és ne sértődj meg.
de ha találkozik a "lánnyal" miután haza ment mond h sexelni akarsz,kiderül h mit csinált a kislánnyal ;) mert ha előtte volt valami akkor gondolom azt mondja (általában) h nincs kedve,fáradt stb hozzá... nah remélem érted :D
Képzeld egyszer anyukámnak mondták hogy apa egy szőke csajjal autókázik. És én voltam az.
talán a férjed leállíthatná őket. De minnél jobban magyarázkodtok annál jobban megy a pletyka.
Ha valami ütőset szóltál volna akkor leesik nekik.Szerintem a jó akarónak meg végképp ne magyarázkodj. A pofájába kellett volna röhögni és megkérdezni irigy vagy?
A két utolsó hozzászólóval értek egyet.
Ha kis településen laktok, szervezd le: azzal a fiatal lánnyal sétálj végig a település legforgalmasabb részén, legalább 2x, 3x úgy hogy minél többen lássanak együtt titeket. Egyik üzletből ki, a másikba be. Presszóban egy kávé, süti stb.
Majd "összeáll" a kép, és megszűnik a pletyka.
A fővárosban élünk. Ismerem a lányt, találkoztam már vele. A férjem lányával együtt nőttek fel (szomszédok voltak közös telekkel korábban), egyidősek. Szokta néha hozni-vinni, ha egy irányba mennek és összefutnak, vagy ha a lányánál van és onnan haza kell vinni a lányt.
Szerintem ő amolyan "pótlányaként" tekint rá, pelenkás kora óta ismeri.
Ahogy valaki írta, a saját apám is került már olyan helyzetbe, hogy "egy csinos fiatal lánnyal láttuk, aki így és így nézett ki". Mire anyám közölte, hogy igen, és tudja, hogy apám azt a lányt még nála is jobban szereti. Én voltam :)
Mondjuk anyám memóriájának a hanyatlását mutatja, hogy egyszer kiverte a balhét egy kocsiban talált női hajszál miatt (ritka kombináció a hajtípus). Mire apám mondta, hogy gondolkozzon kicsit, kinek van ilyen haja. Az unokatestvéremé volt, aki apám unokahúga és hármasban kocsikáztak néhány nappal korábban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!