Barátnőt hogyan lehetne finoman leállítani?
Eddig nem volt szükségem kocsira, nem is akartam. Most távoli munkahelyre vettek fel, fordult a kocka, nagyon kellene. A férjem autókkal foglalkozik, a munkája miatt nagyon ért hozzá.
Mondhatni, teljes egészében átruháztam a "feladatot" rá, nekem annyi az össz kérésem a kocsival kapcsolatban, hogy kicsi legyen (parkolás), ne hagyjon cserben és olyan legyen a kialakítása, amiből kilátok (nagyon alacsony vagyok). Színe, márkája, formája másodlagos.
Férjem el is kezdett nézni autókat, majd kitalálta, hogy vegyünk külföldön töröttet, olcsóbb, ő pedig kerít hozzá alkatrészt és kipofozza. Egy külföldi oldalon a leírás értelmezésében kértem segítséget a barátnőmtől (aki beszéli az adott nyelvet). Ezek után kezdett el már-már erőszakosan győzködni, hogy milyet vegyek, milyet ne vegyek...
Sok mindenben adok a véleményére, de kocsikkal kapcsolatban nem, mert ő se ért jobban hozzájuk, mint bárki, aki ült már kocsiban. A férjemnek viszont szakmája és valóban ért hozzá - éppen ezért még én sem okoskodok bele, maximum kérdezek (pl. ha törött a fotón, megmutatom neki, hogy mennyire számít vészesnek a törés).
A barátnőm viszont belendült és nyomja, hogy jujj, törött kocsit ne, ilyen márkát igen, olyat nem... Ami már ott elcsúszik, hogy amit ő istenít, azt min. 170 centis emberekre tervezték, én meg 160 se vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!