Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőt hogyan lehetne...

Barátnőt hogyan lehetne finoman leállítani?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt szükségem kocsira, nem is akartam. Most távoli munkahelyre vettek fel, fordult a kocka, nagyon kellene. A férjem autókkal foglalkozik, a munkája miatt nagyon ért hozzá.

Mondhatni, teljes egészében átruháztam a "feladatot" rá, nekem annyi az össz kérésem a kocsival kapcsolatban, hogy kicsi legyen (parkolás), ne hagyjon cserben és olyan legyen a kialakítása, amiből kilátok (nagyon alacsony vagyok). Színe, márkája, formája másodlagos.

Férjem el is kezdett nézni autókat, majd kitalálta, hogy vegyünk külföldön töröttet, olcsóbb, ő pedig kerít hozzá alkatrészt és kipofozza. Egy külföldi oldalon a leírás értelmezésében kértem segítséget a barátnőmtől (aki beszéli az adott nyelvet). Ezek után kezdett el már-már erőszakosan győzködni, hogy milyet vegyek, milyet ne vegyek...

Sok mindenben adok a véleményére, de kocsikkal kapcsolatban nem, mert ő se ért jobban hozzájuk, mint bárki, aki ült már kocsiban. A férjemnek viszont szakmája és valóban ért hozzá - éppen ezért még én sem okoskodok bele, maximum kérdezek (pl. ha törött a fotón, megmutatom neki, hogy mennyire számít vészesnek a törés).

A barátnőm viszont belendült és nyomja, hogy jujj, törött kocsit ne, ilyen márkát igen, olyat nem... Ami már ott elcsúszik, hogy amit ő istenít, azt min. 170 centis emberekre tervezték, én meg 160 se vagyok.

2011. szept. 25. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönd meg az eddigi közreműködését és keresgélj más felé..
2011. szept. 25. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Egy jobbos az etetőjébe és jó darabig nem beszél:):):):)
2011. szept. 25. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a férjed ért hozzá akkor segítsen a férjed!
2011. szept. 25. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
"bocsi a férjem jobban ért hozzá"
2011. szept. 25. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Keress másik "fordítót", a barátnődnek pedig mondd meg, hogy egyelőre leálltatok a témával, de köszönöd az eddigi segítségét.
2011. szept. 25. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van férjed akkor felnőtt nő vagy, ez mégis egy kamaszos kérdés.Emberi módon megmondod neki, hogy a férjeddel már eldöntöttétek és nem változtattok rajta.
2011. szept. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!