Csak engem zavarnak ezek a (túlbuzgó) állatvédők?
Én is sajnos olyan vagyok, hogy az állatokat csak a tányéron szeretem...
Például ha jön valaki adományokat gyűjteni, egy kutyamenyhejesnek nem adok szívesen... Egy betegeket segítő alapítványnak viszont annál inkább...
Azért egy adománygyűjtőt nem hívnék túlbuzgónak. Bár elég sok rosszat hallani soha meg nem érkezett pénzekről, így amikor én menhelyeket támogatok, akkor közvetlen a menhely számlaszámára szoktam néha egy kis pénzt utalni, vagy volt már, hogy vettem egy rakás kutyatápot, és személyesen befuvaroztam. Kis segítség volt, annyi kutyának, amennyi ott "lakott", de örömmel fogadták ;)
Túlbuzgónak én inkább az olyanokat hívnám, akik pl betörnek a kísérleti telepekre, és nekiállnak vandálkodni, vagy nekiállnak tüntetni a póráz betiltásáért, csak mert az ő kutyáit rendszeresen járatja kutyasuliba, csak arra nem gondol, hogy egy átlag kutyatartónál nem működne ugyanúgy a sétáltatás.
Az ilyenektől viszont én is a falra tudok mászni, a túlbuzgóság minden esetben káros, akármit is akarna vele elérni az ember.
1 kutyamenheLY
Engem nem zavarnak. Az aluljáróban pofátlankodó, kórháznak gyűjtő emberkéket jobban utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!