A szomszédunk célba vették a radikálisok (radikális állatvédők)? (többi lent)
Én jóban vagyok a szomszéddal,párom rendőr.Ez csak titokban jutott a fülembe,hogy mire készülnek ezek a nagy "állatvédők".
Páromnak közbe kellene lépnie a többi rendőrrel? Szóljak neki erről?
(mert most már illene helyre rakni ezt a habzó szájú,verekedős,agresszív nyolc általánossal szónokló bandát.egy embert egyedül könnyű összeverni,aki ráadásul nő...)
Szerintem ebbe ne folyj bele!
Ők állatvédők. Nem mennek ártatlanokhoz.
Ha belefolysz csak ti jártok rosszul ;)
Ráadásul a nő roma...nem tudom,mit vétett,de az tény,hogy neki akarnak menni...
Vagy a nőnek kellene szólnom? Ha jön család,amellé talán már rendőrök sem kellenének.
valamit csak tett ha rá mennek az állatvédők.
Hogy tartja az állatait? Nem tudsz semmit?
Tudtommal nincsenek is állatai xD
És van kigyúrt férje és írtam hogy roma,minden előítélettől mentesen.Azt olvastam valahol,hogy velük nem mernek ujjat húzni (mármint cigányokkal).
Azt véletlenül nem tudod, hogy miért vették célba? Ha bántalmazott valami jószágot, vagy rosszul tartja őket, akkor ne haragudj, de igenis megérdemli!!!!
Ha közbeszólsz Te is olyan leszel mint Ő, ha pedig nincsenek ilyen dolgai úgyse tudnak rábizonyítani semmit!
Maradj ki belőle! Hidd el ha cigány, 5 perc alatt ott lesz a család is meg az ismerősök, nem kell őket előre értesíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!