A szomszédunk célba vették a radikálisok (radikális állatvédők)? (többi lent)
Én jóban vagyok a szomszéddal,párom rendőr.Ez csak titokban jutott a fülembe,hogy mire készülnek ezek a nagy "állatvédők".
Páromnak közbe kellene lépnie a többi rendőrrel? Szóljak neki erről?
(mert most már illene helyre rakni ezt a habzó szájú,verekedős,agresszív nyolc általánossal szónokló bandát.egy embert egyedül könnyű összeverni,aki ráadásul nő...)
Mégis minek mennenek állatvédők olyanhoz, akinek nincs állata? Ez biztos vicc volt. Anno.
Bár, lehet, hogy volt nekik, csak megkínozták es meghalt. Es ezt tudtak meg az állatvédők (valahonnan, de biztos nem egy egyszerű szomszédtól....)
10-es nem tudod mi szúrja a szemüket? Talán a nevetséges szankciók.... az, hogy valami degenerált hulladék a kocsi után köti a kutyáját utána pedig kap 2év felfüggőt. Nevetséges. Ok nélkül meg nem bombáznak meg senkit.... nem ez a céljuk. Én csak azt tudom mondani, hogy ezerrel radikálisok. Rajtatok kívül semmi visszatartó erő nincs ebben az országban a gyáva állatkínzók ellen.
Szemet szemért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!