A szomszédunk kutyája éjjel-nappal ugat. Aludni nem lehet tőle, valamint a csendes elfoglaltságokat (olvasás, pihenés) is durván zavarja. Mit tehetnék ez ellen?
először is szólj neki ! mond el a problémádat ! figyelmeztesd finoman!! ,hogy bejelented a megfelelő helyen. ha elutasító ,akkor " b" verzió
itt a hétvége ,állj össze pár szomszéddal,és kezdjetek énekelni az ajtaja,vagy az ablaka előtt,mehet a hangos zene is:)főképpen éjszaka.
" c" verzió az erősebb kutya b@.....ik. átmész , elintézed .
Megvolt. Szóltam a szomszédnak, a kutyája miatt. Próbáltam udvariasan, de kicsit ideges voltam, ez lehet meglátszott rajtam, de mindegy is, mert szerintem jogosan érveltem, és nem voltam bunkó. Tudjátok, mi volt a válasza?
" A kutyának az a dolga, hogy ugasson"
Ennyi. Ezzel be is fejezte a vitát a maga részéről.
3. Válaszoló:
Kösz a tippet, de sem nekem, sem a barátaimnak nincs ideje arra, hogy szerenádokat tartsunk. Dolgozó emberek vagyunk.
Az erősebb kutya pedig nem én vagyok, hanem a szomszédnak a kutyája, nem szeretném, ha rám uszítaná, elég nagy dög, ráadásul hamis. A gyerekek sem mernek a kerítés közelébe menni tőle, de még én sem, mert egyből nekirohan a kerítésnek, és olyan hangosan és mérgesen ugat minket, hogy az emberben meghűl a vér.
Lényegében nem csak a pihenésünk lehetséges időszakait határozza meg ez a drága kutyus, de a kertünkben való mozgásunkat is szabályozza.
Tessék, hajnali kettő, és ébren vagyok, mert nem tudok tőle aludni még füldugóval sem, reggel meg mehetek dolgozni.
Most mit tegyek szerintetek?
mivel a " b " verzió nem tetszik,hát vagy ,hagyod a fenébe az egészet ,és hozzászoksz az ugatáshoz ,és írogatsz hajnalig:),vagy teszel ellene,pl: kedves szomszéd,ez itten a kezemben egy nagy kő-bunkó,és most gyorstalpaló tanfolyamot tartunk,toleranciából .,.........vagy nem alszol éjjel ( ja ,persze így sem ,hisz a kutya ugat,tehát éljen a ZENE ,éljen a HAUSE ,éljen a lakodalmas rock,és a többi.
2-3 éjjeli szerenád,nem pár perc,egész éjjel:)
tudod, vannak emberek ,akik sz@...-nak a másokra ( szomszédod),és vannak akik ezt hagyják ( te ).
de ,hidd el, sokszor a józan ész ,mit-sem ér.
HÁT ,LEGYÉL MÁR KICSIT TÖKÖSEBB,ÉS OLD MEG,ne rinyálj:)
ha ,hagyod ,hogy kib@...-nak veled,...hát,,, ki is fognak!...
"éjjel-nappal ugat. "
Nem hiszem hogy ez valós lenne,egy kutya 10-12 órát alszik egy nap.
Ez még álmában is ugat szerintem.
Azt hiszem meg fogom mérgezni. Hiába támadom a gazdáját, az csak arra fogja ösztönözni, hogy viszonozza, és kialakul egy véget nem érő adok-kapok játék, hogy még sokkal rosszabb legyen minden. Már bánom, hogy szóltam neki, hogy zavar a kutyája, így majd elsőszámú gyanúsított leszek, ha felfordul, de nem tehetek mást, ez nem állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!