Mit tegyek, ha az állatvédők sem tesznek semmit?
Most tudom hogy nem ezen kéne fenn akadnom, de májkrémes kenyeret ? :D
Ha jól néz ki akkor nem tudnak mit csinálni.. Ennyi erővel lehet hogy eteti gyakrabban csak te nem látod
Keress egy menhelyet ahol tudják őket fogadni, majd lopd el a kutyákat és vidd be. Már ha van olyan menhely ahol van még hely. Ha fajtatiszták vagy valamilyen fajtajellegű keverékek, akkor az adott fajtamentőknél is próbálkozhatsz.
Ha ez sem működik, akkor meg adj fel nekik hirdetést, vagy keress nekik gazdát. Hidd el, a "kedves" gazdájuk nem fogja bánni, ha eltűnnek a kutyái.
Gondoltam arra is, hogy esetleg megbeszélhetnéd vele, hogy keresel gazdát a kutyáknak. De rájöttem, hogy ez azért kockázatos, mert ha nemet mondd, akkor már nem lophatod el őket, mert tudni fogja, hogy te voltál, és akkor már nem igen tudsz mit tenni. Itt az állatok érdekei a legfontosabbak és a cél szentesíti az eszközt!
Minden állatvédő szervezet naponta bejelentések tucatjait kapja hasonló esetekről.Szerintetek van kapacitásuk arra,hogy mindhez kirohanjanak?Gondolok itt benzinpénzre,időre.Az ilyen szervezeteket általában önkéntesek csinálják,akiknek van munkahelyük,családjuk,saját állataik,plusz még a mentett kutyák az adott szervezetnél.
Ők sem tudnak többet tenni egyébként sem,mint bármilyen civil:a település jegyzőjének kell szólni.Ezt a kérdező is megteheti.Csinálsz pár fotót a kutyákról.Jó,ha van tanú,valamelyik szomszéd,hogy nem járnak ki etetni,gondozni a kutyákat.
Az állatvédők nem azért nem csináltak semmit,mert nem akarnak.Ha a kutyák nem soványak,sebesültek vagy betegek,a törvény nem intézkedik.Ez nem Amerika,hogy nagy felhajtással kivonul ilyen helyekre az egész bolhacirkusz,és kobozzák a kutyát.
A másik,ha innen koboznák is a kutyákat,nagy valószínűséggel gyepire kerülnek,ahol 14 nap után altathatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!