Van pár képem, amire az állatvédők úgy ugranának, mint cica a tejre. Hova érdemes elküldeni, ahol tényleg tesznek is valamit?
Figyelt kérdés
Az illetékes önkormányzat nem foglalkozik az üggyel, mert a szaporító fizet...a kutyák meg mocskosak, rühesek, és szinte páncéllá vált a bundájuk.2011. aug. 5. 22:04
1/7 anonim válasza:
keress fel egy állatvédő szervezetet neten, ami a közeledben van, és küld el nekik a képet/képeket
3/7 anonim válasza:
Rendőrség, feljelentéssel együtt, hogy írásos nyoma legyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Szerinted nem tettem meg? de mivel semmi konkrét dolgot nem találtam, gondoltam itt majd ír valaki egy hasznos e-mail címet...
Egyébként a rendőrség annyir mondott, hogy gyümölcsöskerti övezetben azt csinál, amit akar...
2011. aug. 5. 22:59
6/7 A kérdező kommentje:
ma 23:42
Köszönöm, írtam nekik.
2011. aug. 5. 23:53
7/7 anonim válasza:
igen,a radikálisok jó választás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!