Mit tegyek a túlbuzgó nagymamával?
Anyukámmal sajnos sohasem volt igazán fényes a kapcsolatunk, amikor a 2 és fél éves lányom megszületett, mondtam hogy ne jöjjön segíteni, mert nem akarok veszekedni.
Ha mégis jött látogatóba, mindig vita volt.Pl.rosszul áll a kép a falon,elmondta hogyan kell átrendezni a lakást, majd Ő eldönti miként rendezzük be(ez máig sem változott), stb.
Azóta van egy kisfiam is, és kijelentette hogy Ő minden hónapban idejön majd egy hétre"segíteni".Ettől picit besokkoltam.
Félre ne értsétek, tudom hogy az anyám és fölnevelt, köszönöm is Neki, de az elég hogy kb.2 hetente egy napra találkozunk, úgy azért annyira nem kapunk hajba.
Hogy mondjam meg Neki hogy ne telepedjen ránk, anélkül hogy megbántanám?
Egyszer már itt volt 4 napot, a végére foszlott is az idgrendszerem rendesen, a férjem azt mondta olyan mintha 3 gyerekem lenne.
Egyfolytában gügyögött, és elmondta miért pont az a rossz ahogy én nevelem a gyerekeimet, és csak az a tuti ahogyan Ó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!