Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is sok képet csesztek el a túlbuzgó rokonok?
Megoldás: a vőfély a szertartások előtt elmondja, hogy ne fényképezzen senki, mivel erről profi fotós gondoskodik.
A mi fotósunk külön bele is írta a szerződésbe, hogy az ilyen módon rontott képekért nem tud felelősséget vállalni, mivel neki arra nincs ott helyben ideje, hogy nevelje a rokonságot... Ilyenkor az a megoldás, hogy a meghívó átadásakor, illetve helyben a vőfélyen keresztül előre megkérni mindenkit, hogy viselkedjen normálisan.
Profi fotósunk volt,simán megoldotta hogy 3ezer képből legyen 300 olyan amin se más vaku,se telefon,semmi nem zavar be.
(nem,nem dolgozott drágábban mint az itt is sokszor kérdezett átlagár)
Szerintem az nem a fotóson múlik, ha egy-egy jó mondjuk egymás szemébe nézős pillanatban pont ott nyomul-e valaki egy géppel vagy sem.
Nem azt mondom, hogy nincsenek jó képek, mert vannak. Mivel a fotóst már korábbról ismertük ezért megkaptuk azokat a képeket is, amiket alap esetben kukának ítélne meg. És ott láttam, hogy jó ég, milyen jók lennének, ha... A telefonozók meg persze egyetlen képet sem adtak ide, vagy csak úgy nem vagy azért, mert á, nem lettek jók, homályosak stb. Na azért sok értelme volt beleállni akkor. :(
Ha ezt így előre tudom, akkor megkérek én is mindenkit, hogy ne fényképezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!