Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is sok képet csesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is sok képet csesztek el a túlbuzgó rokonok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy csomó képbe beleálltak, azért, hogy a telefonjukkal fényképezzenek, meg mikor nem kellett volna akkor is villogtatták a telefonok vakuit, meg vannak olyanok, amik tök jól lennének elkapva/megkomponálva és akkor a kettőnk feje között feltűnik egy iPhone, amivel megint csak valaki fotózik, vagy mikor vágjuk a tortát, akkor ott áll "velünk" (a torta másik oldalán) az egyik rokon pasija és nagyban fényképez telefonnal. Meg van a bevonulásnál is olyan kép, hogy jövünk, és akkor egy rakás ember belép az útra meg állnak kihajolnak, belengetik a kezüket, benne telefon, amivel fényképeznek...
2013. jún. 18. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, egyet sem
2013. jún. 18. 08:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás: a vőfély a szertartások előtt elmondja, hogy ne fényképezzen senki, mivel erről profi fotós gondoskodik.

A mi fotósunk külön bele is írta a szerződésbe, hogy az ilyen módon rontott képekért nem tud felelősséget vállalni, mivel neki arra nincs ott helyben ideje, hogy nevelje a rokonságot... Ilyenkor az a megoldás, hogy a meghívó átadásakor, illetve helyben a vőfélyen keresztül előre megkérni mindenkit, hogy viselkedjen normálisan.

2013. jún. 18. 08:12
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Szörnyű. Legkozelebb csak ketten legyetek, senki nem fogja a képet elrontani. Igaz, senki nem fog veletek, nektek örülni, de a lényeg a kép. Igaz, 2013 van es létezik PhotiShop, de kit érdekel....
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem volt egy ilyen sem.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Készítettünk beállított képeket. Ezekbe tuti nem ugrott bele senki. A spontán fotók meg szerintem az apró bakiktól lettek életszerűek és nem műk.
2013. jún. 18. 08:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nem...csak a templomin fotoztak ill videoztak de nem beugrálósan meg a nyitó táncon....azon kivül csak a fotós...ill egy egy képet csináltak a tortával de nem volt gáz:)több mint 3000 kép készült....még nem láttam csak egyet:) de nem nagyon fotoztak:) ráhagyták a fotósra :)
2013. jún. 18. 08:31
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Profi fotósunk volt,simán megoldotta hogy 3ezer képből legyen 300 olyan amin se más vaku,se telefon,semmi nem zavar be.

(nem,nem dolgozott drágábban mint az itt is sokszor kérdezett átlagár)

2013. jún. 18. 08:45
 8/15 A kérdező kommentje:

Szerintem az nem a fotóson múlik, ha egy-egy jó mondjuk egymás szemébe nézős pillanatban pont ott nyomul-e valaki egy géppel vagy sem.

Nem azt mondom, hogy nincsenek jó képek, mert vannak. Mivel a fotóst már korábbról ismertük ezért megkaptuk azokat a képeket is, amiket alap esetben kukának ítélne meg. És ott láttam, hogy jó ég, milyen jók lennének, ha... A telefonozók meg persze egyetlen képet sem adtak ide, vagy csak úgy nem vagy azért, mert á, nem lettek jók, homályosak stb. Na azért sok értelme volt beleállni akkor. :(

Ha ezt így előre tudom, akkor megkérek én is mindenkit, hogy ne fényképezzenek.

2013. jún. 18. 09:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ritka az ilyen: [link]
2013. jún. 18. 10:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyet sem. A telefonjával senki nem is fényképezett, volt három rokon, akiknél volt fényképezőgép, ők fotózgattak, semmi gond nem volt.
2013. jún. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!