Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hozzámennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
46%

Nem olvastam válaszokat direkt, de véletlenségből a lagzit nem a lányos ház szokja rendezni?

Amúgy meg ha így állsz hozzá, inkább kíméld meg azt a srácot - magadtól.

Fog ő még olyan lányt találni, aki nem ennyire anyagias és elváró-lenéző.

Ha igazán szeretnéd, akkor ki sem írtad volna a kérdést. Bocs, nem bántani akarlak, de eléggé felháborodtam.

2013. jún. 23. 18:23
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Néhány embernek nem tiszta a sztori:

A csaj tartja el a pasit. A pasi anyja, apja alkoholista. A csaj szereti (szerette, mert tényleg nem úgy beszél róla) a pasit. Akinek nincs munkája, nem is keres, lusta disznó, csak a csaj családja tartja el. De az mégis megkérte a kezét, arra számítva hogy majd a lagzit is állják. A csaj nem akar lakodalmat, mert nem akarja a pasi alkoholista szüleit etetni, plusz én még azért sem vállalnám be, mert kitudja, lehet leisszák magukat és elrontják az egész ceremóniát.

Kedves Kérdező!

Én a helyedben akkor otthagytam volna, amikor HAZUDOTT neked a családját, és az anyagiakat illetően. A kérdésb máskor írj le konkrét dolgokat. Mert az elején tényleg olyan érzést keltett, mintha te lennél pénzéhes. Egyrészt mert nem írtad le hogy jól álltok anyagilag és ti tartjátok el a pasit. Másrészt mert úgy fogalmaztad meg, ki is hagytad a részleteket. Én a helyedben megmondom mit tennék:

Megmondanám neki, hogy kezdjen el munkát keresni, vagy tanulni, vagy akármi. Mert valamivel neki is be kell szállnia.

És ha hozzámész, akkor is minden amit te és a családod fizetsz, a te neveden álljon. Ha ez ellen tiltakozik akkor nem bízik benned és te se tedd. Mert lehet, hogy 2 év múlva elválik, és viszi a fele vagyont. Én nem mennék hozzá. Szerintem te se tedd, mert válás lesz a vége. És tényleg csak haszonlesőnek látszik a pasi. Az elején azért rib.ztek le, mert nem írtad le a konkrétumokat. Ha megtetted volna, biztos másképp állnak hozzá. Ez az én véleményem. :)

2013. júl. 2. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!