Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?
mi a fenéért lettem lepontozva?
mert nem volt lagzink, és enélkül is boldogok vagyunk??
Én felesleges pénzkidobásnak gondolom a lagzit..
Nálunk anyós kitalálta anyummal felesbe fizessék a majdnem 100 fő vacsiját-hozzáteszem anyum egyedülálló volt és ezért kellett hitelt felvennie és évekig törlesztenie. Én anyóséknál laktam-vittem vissza a kölcsönzőbe a ruhám-anyós mondta anyukád készített sütit amit vinni kéne a szalonba? -meg voltak viták lagzin is pl. hiába voltam hulla fáradt a pár nem mehet előbb haza amíg még van a terembe vki..
Szerintem egy sima polgári esküvő is lehet szép!! -az enyém hiába volt akkora meg lufidekoráció meg 2 ruha meg sok-sok alsztali meg autódísz ha nem éreztem jól magam..
És igen szegény vagyok én is és ha vmit nem tudok megvenni nem szoktam kölcsönkérni és azt sem engedtem sosem hogy más fizessen.
Szerintem lagzi nélkül is lehet boldog az ember!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..
Hasonlo a ket kerdezo stilusa...provokalo. Szerintem kamu es valamelyik kislany nagyon unatkozik igy szombat reggel...
23-as vagyok-az jobb ha elvesz egy gazdag fiú és te otthon várod míg ő nőzik meg majd később a fejedhez vágja hogy te csak egy eltartott vagy és semmi sem a tied stb.? lehetsz te is a fiu révén gazdag de lehet magányosan gubbasztasz majd otthon..
én nem mennék hozzá gazdag pasihoz -én a férjemmel is megjártam pedig nem is gazdag max dolgozott amíg én gyesen gyeden voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!