Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leendő férj jómódú, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leendő férj jómódú, viszont te szegény?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt feldolgozni,hogy akit szeretsz jómódú családból származik, te pedig szegény családban,alkoholista szülők mellett nőttél fel..Te kiléptél ebből az életből,amit elértél azt magadnak köszönheted( Fősuli, munka...)viszont továbbra is egy senkinek érzed magad a családod és a magad múltja miatt. A jövendőbelid anyja valószínűleg emiatt nem fogadja el a fia választottját, életmódbeli ellentétek mindíg meglesznek a két család között.
2011. ápr. 11. 09:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Neked semmi kozod a Szuleidnek az eletmodjahoz, mivel Te a gyermekuk vagy, tehat ha Nekik ez a fajta eletmod megfelel, akkor azt Neked elkell fogadnod!

Mint irod is, Te mar ebbol kileptel, s megteremtetted a sajat kis sorsodat, tehat elfogadhatonak tartod ezt, van onbecsulesed, onbizalmad!

Ez a lenyeg, hogy elfogad onmagad! A multat pedig temesd el, hiszen Te mar nem elsz abban a kozegben, de nem is elsz mar ott.

Egy par valasztasnal az erzelmekre koncentralj, ne pedig a kulsosegekre, ez nagyon fontos.

2011. ápr. 11. 09:07
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
Ez minid igy lesz. Szegeny szegennyel, gazdag a gazdaggal.
2011. ápr. 11. 09:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Szegény családból származom,saját erőből lett diplomám,,nem is büfészakos,mellette dolgoztam,dolgozok azóta is,mindent magamnak köszönhetek.

Párom szülei jómódúak,egyszem kisfiuk elkényeztették mindig.

Mi mégis egy pár lettünk,a szülei örülnek nekem,hogy végre egy rendes,dolgos,tanult lányt talált magának a kisfiuk,és mellettem "életrenevelődik" (otthon nem kellett soha semmit csinálnia,én addig nem költöztem vele össze amig nem tanul meg főzni alap dolgokat és nem veszi tudomásul hogy a házimunka felesbe megy ha mindketten melózunk,nem az anyja vagyok hogy kinyaljam a hátsóját:))

az tény hogy a szülők nem találkoznak igazán,de ez nem hiszem hogy nagy baj lenne,hisz nekünk kell szeretnünk egymást,a szülőknek a gyerek választottját...de hogy a választott szüleit,az lényegtelen.

Senkinek érezni magam? Miért? ezt nem értem,saját erőből értem el mindent,miért lennék senki?

Te miért lennél az?

2011. ápr. 11. 09:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas erőfeszítések kellenek hozzá, hogy elfogadd magad mellette. Tudatosítsd magadban, hogy Te semmiről nem tehetsz. Sőt hátránnyal indultál pároddal szemben, amit leküzdöttél. magadban kell rendezned a dolgokat és akkor működhet.
2011. ápr. 11. 09:12
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ihazan szeretitek egymast, akkor a penz nem lehet problema a kapcsolatban. A ferfinek lehet, hogy kell majd egy kis kitartas, ha a szülei elkezdenek ellenetek taktikazni, de rajtad is mulik, mennyire lesz erre eselyük. Csatlakozom az elsö valaszolohoz, szerintem zard le magadban vegleg a multat, ne is nezz vissza. Fogadd el szüleidet, es emelt fövel lepj be a masik eletedbe, amit a parod felajanl neked. Es ne engedd a ferjed csaladjanak, hogy barmi modon a multad alapjan iteljenek meg. Minden csaladnak van sötet oldala, a gazdag csaladoknak is. SOK BOLDOGSAGOT kivanok Nektek!!!
2011. ápr. 11. 09:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Légy büszke Önmagadra!

Saját erőből kiléptél abból a körből, tanultál (nem is akárhol), munkahelyed van, dolgozol, és mindezt önerőből. Jogod van büszkének lenni magadra, jogod van a párodhoz méltónak tartani önmagadat. Szerintem mindenki más látja ezt, semmi okod arra, hogy méltatlannak érezd magad egy kapcsolatra.

Szerintem a fiúd szülei is látják, és ők már tudják is saját tapasztalatból, hogy mennyit kellett neked ezért dolgoznod, és inkább örülnek, hogy egy ilyen komolyan gondolkodó lány lesz (esetleg) a menyük, mint egy agyondédelgetett, elkényeztetett cicababa.

Ne legyenek kissebbrendűségi érzéseid, ez inkább naggyá tesz, mint lealacsonyít!! Gratulálok!

2011. ápr. 11. 09:20
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

09:08

Nem lesz mindig igy, s soha nem volt igy! Ez mindig a szemelyisegektol fuggott, s ma is attol fugg.

En sem szarmaztam gazdag csaladbol, de a Parom mar egy jo modu csaladbol szarmazott, viszont volt onbizalmam!

A Fiam sem gazdag lanyt vett el felesegul, viszont a lanynak van onbizalma, s nem szegyelli a szarmazasat!

Kedves kerdezo, legyen Onbizalmad!

2011. ápr. 11. 09:20
 8/22 A kérdező kommentje:

Le kell zárni a múltat ez igaz,úgy nehéz,hogy erről beszélni sehol nem lehetett, ez mindíg tabu volt.

A "senkinek érzem magam" önbizalomhiányomból ered,valószínűleg a szép gyerekkori emlékeim miatt.Úgy éreztem,ha egy társaságban kicsit jobban megnyílok és elengedem magam kapom majd :"mire nagy az arca, az anyja csak egy alkoholista" beszólást. Azóta is bennem van az,ha valahol jobban megnyínék biztosan ez lenne a válasz.

2011. ápr. 11. 09:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Természetesen nem szégyenlem azt,hogy honnan jöttem,anyósomat is hazavittem, pont amiatt,hogy tudja, milyen körülmények között nőttem fel.
2011. ápr. 11. 09:24
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy nem a múltad határoz meg, hanem az ami/aki most, a jelenben vagy. Másfajta életmódba pedig szerintem bele lehet tanulni, ha akar az ember. Bár én jómódú családból származom, úgy mondom ezt. De nem hiszem hogy bárkit is megítélnék az alapján, mi volt az anyja/apja, az alapján ítélek, hogy az illető kicsoda.
2011. ápr. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!