Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő férj jómódú, viszont te szegény?
Neked semmi kozod a Szuleidnek az eletmodjahoz, mivel Te a gyermekuk vagy, tehat ha Nekik ez a fajta eletmod megfelel, akkor azt Neked elkell fogadnod!
Mint irod is, Te mar ebbol kileptel, s megteremtetted a sajat kis sorsodat, tehat elfogadhatonak tartod ezt, van onbecsulesed, onbizalmad!
Ez a lenyeg, hogy elfogad onmagad! A multat pedig temesd el, hiszen Te mar nem elsz abban a kozegben, de nem is elsz mar ott.
Egy par valasztasnal az erzelmekre koncentralj, ne pedig a kulsosegekre, ez nagyon fontos.
Szegény családból származom,saját erőből lett diplomám,,nem is büfészakos,mellette dolgoztam,dolgozok azóta is,mindent magamnak köszönhetek.
Párom szülei jómódúak,egyszem kisfiuk elkényeztették mindig.
Mi mégis egy pár lettünk,a szülei örülnek nekem,hogy végre egy rendes,dolgos,tanult lányt talált magának a kisfiuk,és mellettem "életrenevelődik" (otthon nem kellett soha semmit csinálnia,én addig nem költöztem vele össze amig nem tanul meg főzni alap dolgokat és nem veszi tudomásul hogy a házimunka felesbe megy ha mindketten melózunk,nem az anyja vagyok hogy kinyaljam a hátsóját:))
az tény hogy a szülők nem találkoznak igazán,de ez nem hiszem hogy nagy baj lenne,hisz nekünk kell szeretnünk egymást,a szülőknek a gyerek választottját...de hogy a választott szüleit,az lényegtelen.
Senkinek érezni magam? Miért? ezt nem értem,saját erőből értem el mindent,miért lennék senki?
Te miért lennél az?
Légy büszke Önmagadra!
Saját erőből kiléptél abból a körből, tanultál (nem is akárhol), munkahelyed van, dolgozol, és mindezt önerőből. Jogod van büszkének lenni magadra, jogod van a párodhoz méltónak tartani önmagadat. Szerintem mindenki más látja ezt, semmi okod arra, hogy méltatlannak érezd magad egy kapcsolatra.
Szerintem a fiúd szülei is látják, és ők már tudják is saját tapasztalatból, hogy mennyit kellett neked ezért dolgoznod, és inkább örülnek, hogy egy ilyen komolyan gondolkodó lány lesz (esetleg) a menyük, mint egy agyondédelgetett, elkényeztetett cicababa.
Ne legyenek kissebbrendűségi érzéseid, ez inkább naggyá tesz, mint lealacsonyít!! Gratulálok!
09:08
Nem lesz mindig igy, s soha nem volt igy! Ez mindig a szemelyisegektol fuggott, s ma is attol fugg.
En sem szarmaztam gazdag csaladbol, de a Parom mar egy jo modu csaladbol szarmazott, viszont volt onbizalmam!
A Fiam sem gazdag lanyt vett el felesegul, viszont a lanynak van onbizalma, s nem szegyelli a szarmazasat!
Kedves kerdezo, legyen Onbizalmad!
Le kell zárni a múltat ez igaz,úgy nehéz,hogy erről beszélni sehol nem lehetett, ez mindíg tabu volt.
A "senkinek érzem magam" önbizalomhiányomból ered,valószínűleg a szép gyerekkori emlékeim miatt.Úgy éreztem,ha egy társaságban kicsit jobban megnyílok és elengedem magam kapom majd :"mire nagy az arca, az anyja csak egy alkoholista" beszólást. Azóta is bennem van az,ha valahol jobban megnyínék biztosan ez lenne a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!