Titeket nem zavar, hogy mindig szegény Tom jár pórul a Tom és Jerryben? Pedig élőben senki nem szereti a patkányokat, a macskákat viszont igen, akkor filmben mért kell kics. Eszni velük? És a Csőrikés mesében is a macska szív mindig? Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 16:21
1/10 anonim válasza:
rohadtul, ezért is nem szeretem a mesét... mondjuk a tom akarja megenni a jerryt, a jerry csak védekezik, meg vmi kis bosszút áll, de én akkor is a gonosznak szurkolok
2/10 anonim válasza:
Jah, olyan szemétség :D Pedig Tom sokkal aranyosabb :D
3/10 anonim válasza:
Szerintem az emberek nagy részét zavarja! Engem is. De van egy-két rész mikor döntetlen, szóval Tom sem szivja meg a végén (annyira), azokat szerettem :)
4/10 anonim válasza:
Ugyanez a gyalogkakukk vs. coyote.
5/10 anonim válasza:
én inkább csak jókat röhögök a szerencsétlenkedésein :D
6/10 anonim válasza:
sztem azért , mert ha megenné nem lenne több rész... max Tom belsejében
7/10 anonim válasza:
Szerintem Jerry nem patkány hanem egér :) Amúgy én is mindig utáltam az a mesét mert szegény Tom mindig megszívja :D
8/10 anonim válasza:
Néha Jerry is elég szemét tudott lenni és nem csak éppen védekezett :-D
Valójában meg azért Tom szívott mindig, mert majdnem mindig ő volt az agresszor.
9/10 anonim válasza:
kedvenc rajzfilmem.és Jerry nem patkány -.- :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!