Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő férj jómódú, viszont te szegény?
A helyzetem ugyanaz mint a tiéd. Kettőnk között ez SOHA nem volt probléma. Ő tudta ki vagyok, honnan jövök, tudta, hogy egy fillérem sincs, tudta, hogy 18 éves korom óta dolgozom szinte csak azért, hogy az albérletemet ki tudjam fizetni, tehát oltári megtakarításaim nincsenek. Vállalta.
Ellenben a szülei...főleg a mamája az akinek ez a mai napig nem tetszik. Nyilván hangoztatja is, bár előttem csak burkoltan. pl: Mindenki olyan virágot szagol amilyet szakított! Ezt bizonyos félreérthetetlen helyzetekben mondja, hogy értsd: Le kellene szigetelni a házat de nincs rá elég pénzünk, a fele megvan, a másik fele (én részem) hiányzik.
De a páromnak folyamatosan duruzsol...tudom, mert egy két alkalommal elmondta..ma már nem mondja, mert amikor megtudtam, hogy az anyukája miket mond rólam majdnem magamra hordtam a földet:-( Rémes volt, sokat sírtam, sírok most is, mert azt a rohadt múltat sem elfelejteni, sem kitörölni nem lehet. Ott van a hátamon, cipelem, és azt hiszem míg élek cipelni fogom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!