Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leendő férj jómódú, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leendő férj jómódú, viszont te szegény?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt feldolgozni,hogy akit szeretsz jómódú családból származik, te pedig szegény családban,alkoholista szülők mellett nőttél fel..Te kiléptél ebből az életből,amit elértél azt magadnak köszönheted( Fősuli, munka...)viszont továbbra is egy senkinek érzed magad a családod és a magad múltja miatt. A jövendőbelid anyja valószínűleg emiatt nem fogadja el a fia választottját, életmódbeli ellentétek mindíg meglesznek a két család között.
2011. ápr. 11. 09:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A helyzetem ugyanaz mint a tiéd. Kettőnk között ez SOHA nem volt probléma. Ő tudta ki vagyok, honnan jövök, tudta, hogy egy fillérem sincs, tudta, hogy 18 éves korom óta dolgozom szinte csak azért, hogy az albérletemet ki tudjam fizetni, tehát oltári megtakarításaim nincsenek. Vállalta.

Ellenben a szülei...főleg a mamája az akinek ez a mai napig nem tetszik. Nyilván hangoztatja is, bár előttem csak burkoltan. pl: Mindenki olyan virágot szagol amilyet szakított! Ezt bizonyos félreérthetetlen helyzetekben mondja, hogy értsd: Le kellene szigetelni a házat de nincs rá elég pénzünk, a fele megvan, a másik fele (én részem) hiányzik.

De a páromnak folyamatosan duruzsol...tudom, mert egy két alkalommal elmondta..ma már nem mondja, mert amikor megtudtam, hogy az anyukája miket mond rólam majdnem magamra hordtam a földet:-( Rémes volt, sokat sírtam, sírok most is, mert azt a rohadt múltat sem elfelejteni, sem kitörölni nem lehet. Ott van a hátamon, cipelem, és azt hiszem míg élek cipelni fogom:(

2011. ápr. 11. 15:40
 22/22 anonim válasza:
nálunk ugyan így van...sajnos ezt anyós nem hagyja elfelejteni
2011. ápr. 30. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!