Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?
Amúgy a régi hagyomány szerint a menyasszony családja fizet mindent... Csak szólok:D
Amúgy meg hozzámennék. Keres munkahelyet,meg ugye én is és idővel összespróroljuk a pénzt. Én konkrétan kellemetlenül érezném magam,ha apáék fizetnék a lagzit vagy párom szülei.
22L
Jó,mondjuk én meg akkor már inkább a hiányos jövőképe miatt nem mennék hozzá. Kiráz a hideg az olyan pasiktól,akiknek semmilyen elképzelésük és tervük sincs a jövőre nézve. Utálom ezt a "majd lesz valahogy" hozzáállást.
44-es voltam.
kérdés megoldva és megválaszolva:
esküvő lemondva.
Kérdező: ha neked ez probléma, akkor szakíts a pároddal és keress egy gazdag faszit, aki kicsengeti neked amillás esküvőt.
Szerintem te is defektes vagy valahol, nemcsak a jövőkép nélküli pasid.
Milyen eljegyzésről beszélsz???
Tegnap megkérdezte, hogy hozzá megyek e, azt mondtam neki, hogy ha lesz munkája majd visszatérünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!